Izašao Atlas svijeta o potporodici Caprinae - remek djelo o planinskoj divljači

Petak, 15 Kolovoz 2014 10:14
Ocijeni
(2 glasova)

Nakon nekoliko godina rada, CIC-ov Caprinae atlas svijeta konačno je ugledao svijetlo dana! Autori atlasa opisali su 96 fenotipova iz potporodice  Caprinae (kozolikih antilopa). Ovaj veliki atlas dolazi u dva dijela s više od 1 100 stranica. Ima i više od 1 000 fotografija u boji ...

(što iz prirodog okruženja a što iz prestižnih muzejskih zbirki) koje je fotografiralo više od 200 fotografa iz cijelog svijeta. Atlas sadržava i 130 detaljnih karata u boji nacrtao je majstor kartograf Mike Shand sa Sveučilišta u Glasgowu te dva akvarela Bodo Meiera (pamirski arfali i kašmirski markhor).

Stručnjaci koji se bave potporodicom Caprinae smatraju da je ovaj atlas od funamentalne važnosti za znanstvenike, zaštitare, biologe, lovočuvare i lovce, a posebno za profesionalnce koji se bave održivom zaštitom i održivim lovstvom. Također, može se reći i da je ovaj atlas i najbolja knjiga o planinskoj divljači koja će još mnogo desetljeća ostati autoritetom na tom području.

Atlas dolazi u standarnom izdanju (tvrdi uvez, platno sa zlatnim slovima) i košta 250 eura + poštarina. Kolekcionarsko izdanje dolazi u samo 185 primjeraka, numeriranih i potpisanih,  u tvrdim koricama, ručno vezeni u kožu, sa zlatnim slovima) a košta 950 eura + poštarina.

Za naručivanje kontaktirajte sjedište CIC-a.

Lovac.info
Pročitano 3905 puta Zadnja izmjena Utorak, 16 Prosinac 2014 10:36
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023