ZA GOLEM DOPRINOS RAZVOJU SPLITSKOGA I HRVATSKOG LOVSTVA - Zlatne plakete Vidoviću i Bekavcu

Napisao 
HLS
Četvrtak, 07 Svibanj 2015 14:49

Najviša  lovačka odličja članovima obitelji predao je dopredsjednik HLS Mladen Balić

Za visoke zasluge na unapređenju  splitskoga i hrvatskog lovstva najvišim lovačkim odličjem- Zlatnom plaketom Hrvatskog lovačkog saveza –odlikovani su doajeni hrvatske pisane lovačke riječi, stručni suradnici Dobre kobi i Lovačkog vjesnika, zaslužni lovci i lovački dužnosnici,  mag. iur. Mladan Vidović i Radoslav Bekavac.

U prostorijama Lovačkog saveza Splitskodalmatinske županije na komemorativnom skupu visoko odličje HLS predao je Marici Vidović i Stjepanu Bekavcu dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza  Mladen Balić, u ime predsjednika Đure Dečaka.

Okupljenoj  obitelji Vidović i Bekavac, članovima Izvršnog odbora LS Splitsko-dalmatinske županije ,Lovačke udruge „Split“ i Lovačkog društva „Jedinstvo „ iz Omiša obratili su se Davor Martić i Jozo Kovačić Buš, govoreći o njihovoj lovačkoj karijeri, te zaslugama za razvoj i unapređenje dalmatinskog i hrvatskog lovstva.

U ovoj prigodi od Mladana Vidovića oprostio se i  prof. dr. sc. Tihomir Florijančić sa suradnicima sa Poljoprivrednog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, istaknuvši njegov  nemjerljiv doprinos hrvatskom lovstvu, napose u oblasti lovnog prava i stručne lovačke literature.

D.K.
Zadnja izmjena Četvrtak, 07 Svibanj 2015 15:19
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023