Honda Foreman Rubikon i Rancher omiljena ATV vozila i za lov

Napisao  Srijeda, 30 Rujan 2015 18:07

Honda Foreman Rubikon i Rancher su odavno favoriti za rad i za zabavu, ali i za lov, a modeli 2015 su bolji nego ikad. Uz nove značajke obuhvaćaju više paketa opreme. Hoće li vaša definicija dobrog vremena značiti  izvlačenje odsteljenog jelena  natrag do automobila ili samo uživati u okolini za vrijeme prvih zraka koje se protežu preko polja nije bitno jer se Honda pobrinula za sve.

Honda Superior kvad ulijeva povjerenje za borbu sa teškim stazama, dok  Rubikonov neovisni stražnji ovjes (IRS) osigurava cjelodnevnu udobnost vožnje i izvrsnu trakciju na neravnom terenu. Honda se odlučio za dvostruku suspenziju ne samo za održavanje usklađenosti stražnjih kotača,nego i da bi ATV zadržao optimalan kontakt s tlom čak i kada teren postane neravan.

Foreman Rubicon ima otporan, dokazan i učinkovit motor. Dva prijenosa u  izboru, snažan konvencionalni ATV mjenjač (Jedini ručni mjenjač na tržištu) i revolucionarni automatski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT)

Honda FourTrax Rancher kvad sa automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom te neovisnim stražnjim ovjesom je podsjetnik da su koristi od nezavisnog stražnjeg ovjesa i revolucionarnog DCT automatskog mjenjača višenamjenske. U stvari svestranost je jezgra Rancherove filozofije.

Zatim tu je Hondin elektronski servo upravljač koji radi bez ometanja od udaraca te osigurava manje "umora" vozača koji bi spriječio više vremena u "sedlu"!

Kod Foreman Rubicon modela postoji mogučnost zaključavanja diferencijala prilikom potrebe veće trakcije u lošim uvjetima vožnje ili prilikom prevoženja težih objekata. Na prednji branik se može ugraditi vitlo koje uz odličnan pogon pruža fantastičan doživljaj prilikom lovačkih i drugih avantura.

Zadnja izmjena Utorak, 24 Studeni 2015 18:15
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023