Lapis Plus - Advance HRBW-34: Opravdanost kvalitetnih sustava

Napisao/la  Petak, 05 Veljača 2016 22:29

Često se pitamo zašto bi plaćali više za proizvod koji nam je naizgled jednako funkcionalan kao i neki drugi, jeftiniji. Odgovor je jednostavan. Samo treba sagledati stvarnu funkcionalnost i iskustva u praksi.

Kod optičkih sustava primjenjivih u lovu nema boljeg primjera nego je to slučaj s adapterima za objektiv optike koji dnevnim optikama daju funkcionalnost noćnih uređaja. Činjenica je da su ovi sustavi u najvećoj mjeri izloženi opterećenjima koja na ispit dovode svaki element i svako rješenje proizvođača.
Zato je kod ovih sustava česta fluktuacija, izmjena modela, preinake...
Neki ipak nisu podložni takvom razmišljanju i ostaju praktički neizmjenjeni od kako su dizajnirani. To osobito vrijedi za SWTovu „PRO“ paletu proizvoda u koju spada i „Advance“.

Zašto je Advance HRBW-34 toliko poseban u odnosu na druge i zašto je u tako kratkom vremenu zauzeo mjesto ispred drugih? Zato što uklanja sve one boljke koje iskazuju drugi uređaji ove namjene.

Kao prvo, tu je iznimno čvrsto i otporno tijelo od posebnih aluminijskih legura koje podnosi i naintenzivniji rad i po najtežim uvjetima.

Drugo, stezni prsten (adapter za spajanje na dnevnu optiku) je od metala i napravljen na način da otklanja pomake, isklizavanje, teško nasjedanje, skidanje, potrebu za dodatnom opremom i tako dodatnim i skrivenim troškovima...

Treće, potrošnja baterija je dovedena do savršenjstva tako da vam HRBW 34, za razliku od drugih uređaja koji nastoje postići što i on i čiji se rad na paketu baterija doslovno mjeri u minutama, osigurava autonomiju rada na jednoj bateriji od preko 50 sati. To znači da ne morate imati pune džepove baterija ili posebne akumulatore. Uređaj je samodostatan i s najduljom autonomijom rada.

Četvrto, njegovu bit čine visokokvalitetne komponente koje vam osiguravaju crno/bijelu sliku visoke rezolucije i jasnoće te dometa koji vam neće pružiti niti jedan drugi uređaj. Riječ je o posebno konstruiranim visokokontraslnim lećama koje omogućavamu korištenje na uređajima i od 12x povećanja, pa i više. Povećanje s njegovim monokularom je 8x.

Peto, jednostavnost upotrebe je dovedena do savršenstva. Postavite ga na objektiv vaše optike i sve što u uporabi trebate raditi je upaliti ga. Nema bezbroj podešavanja, programiranja, memoriranja. Svrha ovog uređaja je da vašu dnevnu optiku pretvori u noćnu i on to čini bolje od bilo kojeg drugog.

Šesto, paleta dodatne opreme ovaj uređaj čini uistinu svestranim i visokofuncionalnim. Daljinski upravljač, dodatni IC osvjetljivači (mada će vam vrlo rijetko trebati s obzirom na visoku osjetljivost i kvalitetu fotokatodne cijevi), te monokularni adapter koji ovaj uređaj pretvara u samodostatan noćni monokular ogromnog povećanja od 8x, ovaj uređaj čine najsvestranijim Clip-On uređajem na tržištu.

Tehničke karakteristike uređaja:
Vidno polje, stupnjeva 13
Raspon izoštravanja, m 12 ... ∞
Objektiv leća
Žarišna duljina objektiva, mm 80
Efektivna blenda 1:1,5
Promjer objektiva, mm 53
Povećanje dnevne optike: prihvatljivo / optimalno 1-20/2-8
Izvor napajanja, V CR123A, 3В
Vrijeme rada na jednoj bateriji, sati, ne manje od 54
Promjer izlazne leće, mm 22
Temperaturni raspon rada, °C -30 ... +50
Stupanj zaštite prema IEC 60529 / moguće naručiti IPX6 (IPX8)
Dimenzije (lduljina x širina x visina), mm 214х62х62
Težina, kg 0,62
Dodatna oprema po narudžbi
Stezni prsten za dnevnu optiku i adapteri dostupni
(prikaz uređaja se može razlikovati uslijed promjene izgleda modela)

Sve informacije ovom uređaju možete dobiti od distributera SWT optika, tvrtke Lapis Plus d.o.o na tel. 01-4668785 a možete ga osobno pogledati u njihovoj maloprodaji (01-3887736). Info na www.lapis-plus.com.

 

Zadnja izmjena Petak, 05 Veljača 2016 22:46
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023