Ispiši ovu stranicu

5. tradicionalni damski lov ove godine u Jelas Đolu

Nedjelja, 28 Studeni 2010 17:00
Ocijeni
(0 glasova)

Ove godine tradicionalni damski lov lovačke udruge "Dama dama" održava se Osječko branjskoj županiji u poznatom lovištu Jelas Đol lovozakupnika LU VETERAN Zagreb. Lov će se održati od petka 03. prosinca. do nedjelje 05. prosinca 2010. godine. 

logo_140.jpgOve godine tradicionalni damski lov lovačke udruge "Dama dama" održava se Osječko branjskoj županiji u poznatom lovištu Jelas Đol lovozakupnika LU VETERAN. Lov će se održati od petka 03. prosinca. do nedjelje 05. prosinca 2010. godine. Smještaj lovkinja i gostiju biti će u hotelu Mozart u Kinkovu kod Virovitice 40-tak km od lovišta.  Ove godine loviti će se pogonskim lovom crna divljač (vepar, krmača, nazime, prase) i u nedjelju lov u otvorenom lovištu na fazane. Organizatori za oba lova osiguravaju pogoniće i pse odnosno pse za lov na fazane.
Troškove lova u cijelosti pokrivaju domaćini  L.U. DAMA DAMA  i L.U. VETERAN, a nedjeljni lov na fazane sponzorira HRVATSKI LOVAČKI SAVEZ. Prva dva damska lova organizirana su lovištu Zrinska gora II, lovozakupnika Nenada Jagodića, 3. damski lov organiziran je u lovištu Krndija kod Kutjeva a dame je ugostio Enver Moralić, vlasnik Kutjeva d.d., a prošle godine lovkinje su lovile na prekrasnim terenima L.D. Šljuka Lasinja.  Želimo damama i ove godine Dobru kob i da ih posluži lijepo vrijeme kako bi svojim gošćama iz inozemstva što bolje prezentirale lov u Lijepoj našoj.

Pročitano 4787 puta Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Rujan 2015 01:48

Srodni sadržaj (po oznakama)