Ispiši ovu stranicu

Nova Miss Amerike Betty Cantrell iz Georgie lovi, zna oguliti zeca, očistiti jelena

Četvrtak, 17 Rujan 2015 11:10
Ocijeni
(1 glas)

Betty Cantrell je postala tek druga Miss Amerike iz države Georgie te prva Mis Amerike iz Peach State od 1953 godine.

U zadnjem krugu izbora za Miss desetak najljepših i najtalentiranijih žena su sve bile iz država amerike poznate po lovu, Colorado, Texas, Arkansas, Alabama, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Južna Carolina, Florida, Georgia Zapadna Virginia. Zapitali smo se da li bi koja od tih predivnih žena mogla bili lovica ili ribolovica. I pogodili smo. Betty Cantrell se bavi lovom što je fantastično.

Cantrell je izjavila da je odrasla na farmi a da je njezin otac veliki lovac. Sa ovime, to su dvje lovkinje u finalu izbora za Miss u zadnjih nekoliko godina. Theresa Vail iz Kanzasa je također bila finalistica koja također uživa u lovu i streličarstvu kako je objasnila u članku objavljenom u časopisu DDH (I'm a Deer Hunter). Vail je kladila u svoju ljubav prema lovu i prirodi, i pokazivanjem toga, sada došla do svoje televizijske emisije o lovu i prirodi. Betty Cantrell je rekla da još uvjek uživa u lovu kada ima šansu ići. Studentica je na Mercer Sveučilištu u Georgiji, a njene dužnosti Miss Amerike će ju držati zaposlenom cijelu godinu dok njen mandat ne prođe. Možda će ona i Theresa naći slobodnog vremena da odu u prirodu za vrijeme lovne sezone ;)

Uvijek sam išla u lov sa svojim ocem kada sam bila mala. Naučila sam oguliti zeca, očistiti jelena, sve divne stvari koje bi svaka djevojka trebala znati“ rekla je Betty Cantrell

Pročitano 2794 puta Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Rujan 2015 16:19

Srodni sadržaj (po oznakama)