Sajmovi i priredbe (210)

Na Zagrebačkom velesajmu od 19 do 23. veljače 2020. održavaju se 4. DANI LOVA I RIBOLOVA - međunarodni sajam opreme za lov i ribolov.U istom terminu održava se i sajam NAUTIKA.
Bogata izlagačka ponuda te edukativni i zabavni sadržaji za posjetitelje!
Na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 24. veljače 2019. održavaju se 3. DANI LOVA I RIBOLOVA - međunarodni sajam opreme za lov i ribolov.
Na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 24. veljače održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov.
Na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 21. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov te izložba županijskih lovačkih saveza i turističkih zajednica.
Tijekom tri dana održavanja Sajma, Varaždinci i posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske ponovo su imali prilike razgledati dioramu Divljač hrvatskih krajeva, izložbu prepariranih slatkovodnih riba te oko 130 vrsta gljiva sjeverne Hrvatske. 
Na svečanom otvorenju, u ime organizatora, prisutne je pozdravila Maja Šimenc iz tvrtke DMK Vall 042 te istaknula „Puno je godina i uloženog truda iza nas od strane svih onih koji su kreirali ovaj Sajam od samih početaka, da bi danas ovaj…
Na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 21. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov te izložba županijskih lovačkih saveza i turističkih zajednica.
Na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 21. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov te izložba županijskih lovačkih saveza i turističkih zajednica. Ovaj sajam na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma uspješno se vratio prošle godine zbog…
Le Salon de la Chasse et de la Faune Sauvage de Rambouillet, održava se ove godine od 6. do 9. travnja, najvaći je francuski indoor sajam lova ako ne i najveći u Europi na 15.000m2,  posjete su oko 45.000 posjetitelja,…
Stranica 1 od 21
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023