Lovački savez Grada Zagreba organizira predavanje i ispite za krvosljednike

Napisao  Utorak, 19 Ožujak 2019 12:16
Ocijeni
(0 glasova)

U okviru svojih planova Lovački savez Grada Zagreba za svoje članice organizira i Lovno kinološku manifestaciju:   Ispit prirođenih osobina, radni ispit za pse krvosljednike te ocjena eksterijera  koja će se održati 31. Ožujka na području zajedničkog lovišta XXI/105 Žitnjak.

Na temelju ukazanih potreba Lovački savez Grada Zagreba organizira predavanje o ekonomskom ili gospodarskom i etičkom značaju krvosljednika u gospodarenju lovištem. Uz teoretski dio predavanja održati će se i praktični dio predavanja na terenu. Teoretski dio predavanje će se održati  28. ožujka u uredu LS-a Grada Zagreba, Borisa Papandopula 3, Novi Jelkovec dana, dok će se praktični dio predavanja održati 30. ožujka u lovištu XXI/105 Žitnjak. Predavač je Branimir Reindl dr.vet.med.

Više možete saznati u POZIVU NA PREDAVANJE

U okviru svojih planova Lovački savez Grada Zagreba za svoje članice organizira i Lovno kinološku manifestaciju: Ispit prirođenih osobina, radni ispit za pse krvosljednike te ocjena eksterijera  koja će se održati 31. Ožujka na području zajedničkog lovišta XXI/105 Žitnjak.

Više možete saznati u POZIV ZA IPO, RADNI ISPIT KRVOSLJEDNIKA I OCJENA EKSTERIJERA

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE NA IPO-u, RADNOM ISPITU KRVOSLJEDNIKA I OCJENU EKSTERIJERA potrebno je dostaviti najkasnije do 26. ožujka 2019. godine na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

KONTAKT I INFORMACIJE:

Hrvoje Kukas     

MOBITEL: 095 90 11  357

 

hls.com.hr
Pročitano 5001 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023