Sajmovi i priredbe (202)

Na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 21. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov te izložba županijskih lovačkih saveza i turističkih zajednica. Ovaj sajam na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma uspješno se vratio prošle godine zbog…
Le Salon de la Chasse et de la Faune Sauvage de Rambouillet, održava se ove godine od 6. do 9. travnja, najvaći je francuski indoor sajam lova ako ne i najveći u Europi na 15.000m2,  posjete su oko 45.000 posjetitelja,…
Ovogodišnja, petnaesta sajamska priredba, 15. SALORI – uz podršku Hrvatskog lovačkog saveza, predstavit će županijske lovačke saveze s njihovim aktivnostima i trofejima.
Kao i prošlih godina tako i ove Lovački savez Grada Zagreba za svoje članove organizira jednodnevni posjet najvećem i zasigurno najboljem sajmu lova u Europi.
Dana 24.02.2018. u subotu organizira se jednodnevni posjet lovačkom sajmu Die Hohe Jagd & Fischerei u Salzburgu.
Nakon dulje stanke, sajam lova i ribolova vraća se u Zagreb i svoja vrata na Zagrebačkom velesajmu otvoriti će 20. listopada svečanim otvorenjem u 11.30 sati, a zatvoriti 22. listopada 2017. godine.
Na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 22. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA.
U nedjelju je završio trodnevni Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“. Lijepo vrijeme i bogat program 22. Sajma doprinijeli su velikom broju posjetitelja u Gradskoj sportskoj dvorani uz Dravu, kojih je bilo oko 10 tisuća.
22. Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“ Gospodarski i turistički potencijal i značaj Sajma Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam, najveći sajam iz oblasti lova u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe, otvoren je petak u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.
Otvoren je Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam te će u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin trajati sve do nedjelje.
Stranica 1 od 21
K2 Items