Zakonodavstvo (113)

Pravilnik o pasminama, broju i načinu korištenja lovačkih pasa za lov („Narodne novine“, broj 143/10), člankom 11. stavkom 3. u bitnome iznimno dopušta lov korištenjem goniča od 1. veljače do 31. srpnja radi provedbe naredbe o smanjenju brojnog stanja pojedine…
Budući da je donesena Naredba o smanjenju brojnog stanja pojedine vrste divljači („Narodne novine“, broj 115/18), a predmetna Naredba se odnosi na divljač svinju divlju, lov svinje divlje korištenjem pasa goniča od 1. veljače do 31. srpnja dopušten je sve…
Nakon terorističkih napada u Parizu Europska komisija želi postrožiti zakone o oružju.

Uvoz trofeja u Europu

Nedjelja, 04 Listopad 2015 00:13
Mnogim lovcima je lov u Africi jedna od velikih lovačkih želja. Prije lova dobro provjerite da li je vašu trofeju moguće uvesti u Europu.
Srpanj je vrijeme otkosa većine žitarica u Slavoniji, Baranji i zapadnom Srijemu. Na žalost, to je vrijeme, gledano prema statističkim podacima, kada dolazi i do najvećeg ugrožavanja, ozljeđivanja i usmrćivanja divljači posebno mladunčadi kako dlakave, tako i pernate divljači.

Što se šutnjom rješava?

Srijeda, 17 Lipanj 2015 11:52
Htjeli mi to ili ne moramo demantirati onu narodnu; 'Šutnja je zlato'. Šutnja nije zlato i šutnjom se ništa ne rješava.
Taktike i tehnike otkrivanja protuzakonitog lova (II. dio)
Taktike i tehnike otkrivanja protuzakonitog lova (I. dio)
Zakonom o zaštiti prirode (N.N.Br.80/13.) propisano je da
Razgovor s dr. Draganom Terzićem, specijalistom medicine rada iz Osijeka, o propisima kojima se određuje i utvrđuje sposobnost ili nesposobnost za držanje i nošenje oružja.
Stranica 1 od 12
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023

Novo objavljeno