Povoljna ljetna rasprodaja lovačkih pušaka Fabarm u Splitu i Žminju

Napisao  Nedjelja, 01 Srpanj 2012 23:34

Fabarm-Logo V01Putem svojih ovlaštenih distributera, splitske DOBRE KOBI  d.o.o. i  žminjske  AGROTEHNIKE d.o.o. poznati talijanski proizvođač lovačkog oružja FABARM  (Fabricca Bresciana Armi – SPA ) iz Brescie ponudio je  lovcima na hrvatskom tržištu svoje modele lovačkih pušaka za lov sitne i krupne divljači po iznimno povoljnoj cijeni.

U svojoj vrhunskoj i širokoj paleti lovačkih pušaka FABARM se odlučio na ljetnu prodaju  FABARM EXPRESS  ASPER  9,3 X 74 R po cijeni od 18. 500 kuna, koja je znatno niža od standardne cijene tih pušaka na domaćem i stranom tržištu. Takav model FABARMA sve donedavno je koštao 22.500 kuna!....

Fabarm ASPER OILED

Fabarm-Logo V01Putem svojih ovlaštenih distributera, splitske DOBRE KOBI  d.o.o. i  žminjske  AGROTEHNIKE d.o.o. poznati talijanski proizvođač lovačkog oružja FABARM  (Fabricca Bresciana Armi – SPA ) iz Brescie ponudio je  lovcima na hrvatskom tržištu svoje modele lovačkih pušaka za lov sitne i krupne divljači po iznimno povoljnoj cijeni.

U svojoj vrhunskoj i širokoj paleti lovačkih pušaka FABARM se odlučio na ljetnu prodaju  FABARM EXPRESS  ASPER  9,3 X 74 R po cijeni od 18. 500 kuna, koja je znatno niža od standardne cijene tih pušaka na domaćem i stranom tržištu. Takav model FABARMA sve donedavno je koštao 22.500 kuna!

Fabarm ASPER OILED

Fabarm Asper Oiled
Fabarm Asper PRESTIGE
Fabarm Asper PRESTIGE
Na ljetnoj rasprodaji po strašno nižim  cijenama zainteresirani lovci mogu iskoristiti priliku iz svojih davnih snova. Jer, FABARM  je  ponudio svoj model FABARM  P. V. H368 Composite po cijeni od 6.600 kuna umjesto dosadašnje cijene od 8.500 kuna !

fabarm H35Compo- 

Još je na prodaji FABARM Axis Field koji sada košta 12.000 kuna, dok je još nedavno lovcima trebalo izdvojiti 15.500 kuna za ovaj prvorazredni model. Fabarm Axis Field Elite
Axis Field

Osim pušaka za lov krupne divljači, FABARM  je snizio cijenu i pušaka sa glatkim cijevima za lov  sitne divljači. Ovdje, naravno, svakako pripada sačmarica FABARM  Nobile Grade u kalibru 20.  Za lovne znalce riječ je o  izvanrednoj  čeličnoj  ljepotici za lov prepelica u  ljetnoj sezoni lova ove naše najmanje poljske koke.

Ta je puškica lagano kao perce doživjela veliko sniženje : sa 21.000 kuna na 18.000 kuna!

Eto, prilike onima koji obožavaju viteški lov na prepelice pućpurke.

Za  tradicionaliste koji hoće loviti sa kalibrom 12 FABARM nudi Beta Lux  za lov zeca , fazana i jarebice koja je cijena sa 8.500 kuna , zamislite, spuštena na čak 6.500 kuna !

Niti tisuću eura za prvoklasnu FABARMOVU pušku!

Ipak FABARM je ime, svjetska marka vrhunskog proizvođača lovačkog oružja smještena u samome središtu  oružarske industrije Italije , u Brecsiji, čuvenom gradu i talijanskoj lovačkoj pokrajini.

FABARM  je desetljećima razvijao svoju koncepciju i modni dizajn pod budnim i kritičkim pogledom milijuna europskih i svjetskih lovaca koji nepogrešivo koriste njegovo lovačko oružje.

Njegova  vrhunska kvaliteta, tehnička i dizajnerska rješenja pojedinih modela oduševila su čak i veoma probirljivi lovačkih svijet. Još je važno istaknuti da FABARM sve svoje puške i dijelove za njih proizvodi u Italiji, što je ,naravno,  dodatni plus ove europske i svjetske tvornice lovačkog oružja i streljiva.

Lovci gurmani i specijalisti, koji znaju cijeniti oružje u lovu, mogu se za svaku informaciju javiti ovlaštenim trgovinama u Hrvatskoj :

DOBRA KOB d.o.o. ( 021  / 780 357 ) i  AGROTEHNIKA d.o.o. ( 052 / 846 822).

Ljetna ponuda vrijedi do 31. kolovoza za gotovinsko plaćanje ili do isteka zaliha.

Lovite sa FABARMOM, neće vas iznevjeriti! 

 

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 02 Srpanj 2012 01:45
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023