MINOX optika - Njemačka kvaliteta po vrlo povoljnim cijenama

Napisao  Petak, 05 Listopad 2012 09:47
MINOX-reklama-LV-POLOVICA-V3a540
MINOX-reklama-LV-POLOVICA-V3a540
 

walther-zapp-minoxKada se govori o Minoxu nemoguće je ne spomenuti minijaturnu kameru Ur-MINOX i njenog tvorca.

Walter Zapp ušao je u fotografsku povijest sa svojim revolucionarnim izumom. Kamera koja je manja od cigare i lakša od upaljača, kasnije prozvana i špijunskom kamerom, djelo je vječnog genija koji se vidi još i danas na modelima MINOX ECX i MINOX CLX.

MINOX GT-E i GT-S su gotovo jednako poznati modeli sa preko 2 mil. prodanih primjeraka te spadaju u najmanje kamere na svijetu sa 35 mm tražilom

Osim što je poznat po svojim minijaturnim kamerama izvrsnog dizajna i kvalitete, MINOX se može pohvaliti i izvanrednom kvalitetom leća, robusnom mehanizmom te jednostavnim rukovanjem.

minox ecxf

MINOX GT-E

Legendarna preciznost u jedinstvenoj inovaciji

Ako ste lovac, promatrač ptica, putujete svijetom ili se bavite bilo kojom drugom aktivnošću za koju vam je potrebna lagana i prenosiva optika, sa MINOX sportskom optikom ne možete pogriješiti. Kao brend koji stoji iza legendarne „špijunske“ kamere, MINOX je gotovo sinonim za minijaturizaciju.

Tokom godina, inženjeri u MINOX-u su usavršili tehnike proizvodnje kompaktnih optičkih uređaja visokih performansi bez kompromitiranja kvalitete samog proizvoda.

Današnja generacija MINOX dvogleda osmišljenih i proizvedenih u Njemačkoj još uvijek pokazuje mnoge prednosti godina usavršavanja optičkog i preciznog inženjerstva primijenjenog na modernom dizajnu. Omjer kvalitete i kompaktnost proizvoda koje pruža MINOX do sada je ne nadmašen.

minox-logo

Zadnja izmjena Petak, 05 Listopad 2012 23:00
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023