Lapis Plus predstavlja termovizijski uređaj Seek Reveal XR

Napisao/la  Četvrtak, 10 Ožujak 2016 06:53

Instrument na vašem dlanu zahvaljujući kojeg sve što je skriveno to više nije

Kod distributera Seek proizvoda za RH, tvrtke Lapis Plus d.o.o., za koji dan stiže termovizijski uređaj o kojem se poslijednjih dana mnogo priča - Seek Reveal XR.

Riječ je o ručnom termovizijskom detektoru s ugrađenim snimačem i jakom LED svjetiljkom. Za razliku od svog prethodnika, Seek Reveala, domet detekcije se penje na udaljenosti do 275 metara a frekvencija na kojoj radi s prijašnjih 9 na velikih 30 Hz.

Gore navedeno, uz termalni senzor od 206x156, temperaturni raspon detekcije od -40C do +330C, vidno polje od 20 stupnjeva te jednaku učinkovitost kako danu tako i noću Reveal XR stavlja u položaj nezaobilaznog alata u rukoma cijelog niza korisnika.

Snagama reda osigurava lako i brzo uočavanje skrivenih osoba i drugih prijetnji. Lovcima omogućava laku pretragu lovište te pronalaženje skrivene i ranjene divljači. Vatrogascima detekciju povređenih i onesvešćenih osoba. Službama spašavanja nudi mogućnost znatno brže pretrage terena i predstavlja oruđe koje u velikoj mjeri može doprinijeti spašavanju života unesrećenih osoba.

Sve ovo vam se nudi u paketu koji je mali, ergonomučan, vodootporan i otporan na udarce te cijenom ispod 4000 kn znatno odstupa od termovizijskih uređaja koji se standardno nude na tržištu.

Pozivamo Vas da posjetite stranice Lapis Plusa i pročitate detalje o Revealu XR te o drugim članovima Seek obitelja  Seek Compact i Compact XR uređajima.

 Termovizijskim adapterima za vaš mobilni telefon. U Lapis Plusu su vam na raspolaganju za sva pitanja i dodatna pojašnjenja. Seek uređaje možete i osobno isprobati u Lapis Plus trgovini u SC Prečko u Zagrebu (tel 01-3887736)
Htjeli bi ponuditi Seek proizvode u svojoj maloprodaji? Nazovite njihovu veleprodaju (01-4668785) i rado će vam u tome pomoći.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023