Mauser uvodi novu montažu i prigušivač.

Napisao/la  Ponedjeljak, 04 Travanj 2016 19:24

Mauser predstavio lovački prigušivač i novu montažu za optičke ciljnike

Kao nastavak noviteta iz svjetski poznate Njemačke firme Mauser, predstavljeni su noviteti u tipu montaža optičkih ciljnika i prigušivača za lov. Potrebe i dopuštenje za lov sa prigušivačima u nekim Njemačkim pokrajinama navelo je Mauser na dizajniranje svog prigušivača za lov te je predstavljen na IWA OutdoorClassics sajmu u Nurmbergu. Mauser prigušivač izrađen je od aluminija u kolaboraciji sa Norvekom tvrtkom A-Tec. Za sada će Mauserov prigušivač biti dostupan u dvije verzije te u kalibrima 7,63 te 8 milimetara. Također će biti moguće odabrati između različitih promjera navoja. Ovakva varijabilnost povećava korisnost novih prigušivača. Mauserovi prigušivači, čak i kod magnum kalibara, smanjivati će buku do čak 30 decibela, a kod nekih drugih čak do 50 posto.
Mauserovi prigušivači u Njemačkoj biti će dostupni krajem Travnja kod svih distributera. Za sada kod nas jo nisu dozvoljeni.

Mauser je također predstavio novu montažu optičkih ciljnika HexaLock za Mauserove risanice M12 te M98. Specifičnost nove HexaLock montaže je čak 6 ključeva koji ju drže na mjestu te mogućnost vrlo niskoga montiranja. Montaža će biti dostupna sa ringovima promjera 26 i 30 milimetara. Ova montaža omogućuje skidanje i ponovnu montažu optičkog ciljnika bez promjene ciljane točke. Ova montaža je već sad dostupna kod distributera Mausera.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023