Lodenhut šeširi i kape

Napisao/la  Utorak, 24 Svibanj 2016 06:59

Već tri generacije, firma Lodenhut proizvodi rukavice, kape i šešire.

Konrad Stepanak osnovao je firmu na jugu Njemačke blizu Alpa te razvio stroj kojim je efektivno i po niskim cijenama izrađivao šešire i po tome je jedinstven u Svijetu još i danas.

Tradicionalan ručni način izrade preuzeo je polu-automatski način, koji je izrađivao šešire. Ova preša razvijena je na bazi dugogodišnjeg radnog iskustva te je sve do danas vrhunac tehnologije izrade šešira.

LODENHUT tvornica u Njemačkoj je srce i duša inovacijskog bazena kompanije. Na tome mjestu dizajnerski tim razvija i tradicionalne i moderne kape i šešire za lovce i strijelce. Naknadno, dizajneri također dizajniraju povijesne modne šešire te klasična pokrivala za glavu.

Kreativnost u Lodenhutu je neograničena, a kvaliteta je kontinuirana te prati najnovije i najviše standarde. Lodenhut firma višestruko je nagrađivana zlatnim medaljama i nagradama iz različitih cijenjenih organizacija.
U posljednjih nekoliko godina, Lodenhut je proširio proizvodnju. Tako sada možemo naći tvornice u državama poput Slovenije i Poljske.

LODENHUT tvornica šešira uspješno je radila po najvišim kvalitativnim standardima te tradicijom i modernim dizajnom više od 60 godina.

Lodenhut tvornica izrađuje šešire, kape te rukavice za lovce, strijelce i avanturiste. 

 

Opširnije na FANZOJ.HR LODENHUT lovačke kape i šeširi

Zadnja izmjena Utorak, 31 Svibanj 2016 14:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023