Norma USA - American PH

Napisao/la  Petak, 25 Rujan 2015 18:54

  • Naziv: American PH
  • Proizvođač: Norma
  • Kalibri: 7mm
  • Zrna: 156g

Visokokvalitetno streljivo za lov na krupnu divljač

Sa svojim dugim nizom godina u proizvodnji tvrtka Norma izgradila je izvanrednu reputaciju sa vrhunskim streljivom za lovce na području Europe i Afrike.
Danas, Norma USA sa zadovoljstvom može ponuditi American PH, streljivo posebno dizajnirano za sjevernoameričke lovce na krupnu divljač. Ovo streljivo je punjeno sa premium lovačkim zrnom za maksimalne terminalne performanse.


Norma Oryx Protected Point zrna posebno su dizajnirana kako bi se osiguralo savršeno širenje zrna u obliku gljive pri svim udarnim brzinama. Da bi se to postiglo zrna su napravljena sa vrlo tankom prednjom košuljicom s unutarnjim podjeljenim zonama. Povezivanje metalnih slojeva, tj. njihovo sljepljivanje i stražnji deblji kraj pomažu kod zadržavanja veće tjelesne težine zrna i njegove dublje penetracije u svaku divljač.
Normino povezivanje, odnosno sljepljivanje metalnih dijelova je proces koji rezultira nerazdvajanjem jezgre i košuljice zrna.
Sa kalibrom 7mm Weatherby Magnum ima odlične balističke karakteristike kao što su početna brzina izlaska zrna iz cijevi koja iznosi 3085 fps, a energija 3298 ft. lbs.

Zadnja izmjena Petak, 06 Studeni 2015 10:41
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023