Baschieri & Pellagri lovačko streljivo kalibra 12

Napisao  Ponedjeljak, 14 Prosinac 2015 23:42

Lov je dijeljenje slobodnog vremena i emocija sa prijateljima i psima u divljini. Prava namjena je uzbuditi se i izgubiti se u uzbuđenjima i susretima koje nam divljina može pružiti, što iznova pokušavamo i proživljavamo svaki put.

Ispuštanje naše divlje strane i naših poteza, poteza našeg psa, pronalazimo zavrijeđenu nagradu od koje nitko neće odustati, ili još gore, propustiti ju. Pogledali smo tri tipa Baschieri & Pellagri streljiva koje su napravljene da bi nam pružile zadovoljstvo u klasičnim tipovima lova.

Kada govorimo o streljivu kalibra 12: MB Tricolor, MB Super Giant i Mythos su najbolje za lov dočekom. Svo streljivo se u Baschieri & Pellagri puni sa barutom u 2 tipa osiguravajući svestranost od streljiva laganog trzaja do teških (38 grama) punjenja u MB Winter streljivu.

Baschieri & Pellagri streljivo također ima 4 varijante sa plutenim čepom: perfektno zatvaranje plinova osiguran sa plastičnim čepićem odmah iznad baruta. Kombinacije čašica za sačmu pruža optimalne performanse na srednjim udaljenostima, ali streljivo je sposobno i za izazovnije hitce.

Sačma broj 6 je također vrlo dobra alternativa za lov zečeva.

Bilo koji lovački san imate, sa Baschieri & Pellagri streljivom će te dobiti najbolju soluciju za zasluženo zadovoljstvo.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023