NOVO Fiocchi Excellence linija streljiva

Napisao/la  Utorak, 23 Veljača 2016 19:41

Osnovan od Giulia Fiocchia u Leccu, Italija, 1876 godine, Fiocchi, jedan od svjetskih lidera sektora streljiva, slavi 140 godišnjicu postojanja u proizvodnji sportskog, lovačkog te vojnog streljiva

Fiocchijeva filozofija o lovu kao sportu razvijena je, i promovirana, na bazi strasti te dugačke tradicije, koja se kontinuirano razvija sa najvišim stupnjem poštovanja prema prirodi i životinjama.

Fiocchi je veselo dočekao mogućnost da na sajmu HIT predstavi svoju najnovije linije streljiva. Neke od njih su klasične linije koje su modernizirane u smislu materijala i pakiranja sa novim fotografskim stilom, kao što su linije streljiva PL34 te HP. Linije streljiva poput Excellence su potpuno novi proizvodi.

Fiocchi Excellence linija streljiva dizajnirana je za lov popularne divljači kao što su šljuka, fazan, parka, divlji golub te divlja svinja. Streljivo je izrađeno sa pedantnom pažnjom prema detaljima, također estetski, kako bi se ponudile najbolje moguće performanse u svim lovačkim scenarijima u kojima bi se lovci na tu određenu vrstu divljač mogli naći.

Jedna od značajki Fiocchi Excellence streljiva nalazi se u niklanoj olovnoj sačmi koja garantira veću tvrdoću te stabilnost kuglica. Sačmeno streljivo u kalibru 12 za šljuku sadrži 38 grama sačme te filcani čep sa križićem, idealno za produciranje širokih pravilnih posipa u šumskome lovu. Linija streljiva za šljuku dostupna je i u kalibru 20 sa punjenjem težine 28 grama.

Fiocchi Excellance golub streljivo dostupno je u kalibru 12. Težina punjenja je 37 grama visoke početne brzine. Ovo streljivo idealno je za lov na goluba grivnjaša. Fiocchi Excellence patka je streljivo napravljeno za lov divlje patke. U kalibru 12 ovo streljivo ima punjenje od čak 40 grama te je namjenjeno dalekim hitcima.

U kalibru 12 postoji i Fiocchi Excellence linija streljiva Boar, namijenjena za lov divlje svinje, a kugla kojom se streljivo puno je N-EX-S (nova ekspandirajuća kugla) koja je napravljena od čelika.

 

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023