Predstavljamo film o slovenskoj lovnoj kinologiji

Napisao/la  Četvrtak, 18 Prosinac 2014 07:35

Lovački savez Slovenije, Komisija za lovnu kinologiju, ZLD Ljubljana te producentska tvrtka FLOV objavili su film o lovnoj kinologiju u Sloveniji. Iako je izvorno pas u lovu imao važnu ulogu, film je, osim lovcima, namijenjen i široj javnosti.

Film u uvodu govori o povijesti lova psom, razvojem psa kroz povijest  te najnovijim otkrićima u području rada s lovačkim psima. Filmska ekipa prati obuku pasa i kinološka natjecanja diljem Slovenije. U završnom dijelu filma predstavlja osnove treninga i obuke štenaca, dobre primjere ponašanja psa u urbanoj sredini i vježbe poslušnosti. Osim nekih pojedinosti koje se odnose isključivo ili uglavnom na lovačke pse, predstavljene su vještine i sposobnosti koje treba savladati svaki dobar vlasnik i dobro odgojen pas.

Film se ne bavi detaljima obuke pojedinih pasminskih skupina već daje samo mogućnost dubljeg uvida u tom području, a također će pomoći onima koji tek počinju ulaziti u svijet lovne kinologije. Za potrebe praktičnog učenja planiran je niz edukativnih filmova, koji će jasno prikazati obuku lovačkih pasa svake pasmine skupine.

Pogledajte!

Lovac.info, prema SLIP
Zadnja izmjena Četvrtak, 18 Prosinac 2014 11:23
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023