Extreme Shooting prvak Raniero Testa održati će performans na streljani u Lonatu

Napisao  Četvrtak, 03 Rujan 2015 16:35

Extreme Shooting prvak Raniero Testa održati će performans na ISSF Svjetskom prvenstvu koje se održava od 9tog do 18tog Rujna na streljani u Lonatu. Testa će pokušati pogoditi barem 20 od 25 meta, sa povezom na očima.

Raniero Testa puca iz svoje pouzdane Winchester SX3 sačmarice, i po prvi put ćr biti službeni predstavnik FITAV-a, Talijanske federacije za leteće mete.

U ponedeljak, Rujna 14tog, za vrijeme prvenstva, posebni događaj će biti njegov pokušaj rušenja svjetskog rekorda. Koristit će Browning ProTrap sačmaricu sa kojom će pokušati pogoditi barem dvadeset od dvadeset pet glinenih meta u disciplini Skeet, noseći POVEZ NA OČIMA.

Skupina sudaca i predstavnika Guinnessove knjige rekorda će nadgledati njegov performans. Ako test uspije, postavit će svoj peti svjetski rekord za redom!

Nedavno, Raniero testa je primio nagradu Alfiere dello Sport (Nositelj Sporta) Župana provincije Frosinone, te je također proglašen Vitezom Republike za svoje rekorde i zasluge u sportskom streljaštvu. Winchester je svoju pusku nazvao po njemu ( SX3 Raniero Testa ), čast kojom su samo poznate i povjesne ličnosti kao Giuseppe Garibaldi, Theodore Roosevelt i John Wayne.

Rainier Testa će zaključiti svoj plan performansa za 2015u između Rujna i Listopada, pokušajem ostvarenju jednog rekorda u pucanju risanicom i jednoga svojom Winchester SX3 sačmaricom opremljenom sa Aimpoint Micro H2 crvenom točkom.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023