Studenti Lovstva promoviraju ljepote Hrvatske

Napisao/la  Ponedjeljak, 11 Kolovoz 2014 17:38

Studenti lovstva žele približiti ljepote Hrvatske 'Cro-Photo Touring' naziv je stranice koju su pokrenuli Roman Cesarec i Nino Salkić. Ovi studenti lovstva žele promovirati hrvatsku floru i faunu, te krajolike naših nacionalnih parkova, parkova prirode i ostalih zaštićenih krajolika. "Započeli smo našu stranicu Cro-Photo Touring iz zabave, ali je ona ubrzo prerasla u nešto veće, te smo sada prepoznati od mnogih hrvatskih institucija i udruga" - kaže Nino Salkić.

Studenti lovstva žele približiti ljepote Hrvatske 'Cro-Photo Touring' naziv je stranice koju su pokrenuli Roman Cesarec i Nino Salkić.

Ovi studenti lovstva žele promovirati hrvatsku floru i faunu, te krajolike naših nacionalnih parkova, parkova prirode i ostalih zaštićenih krajolika. "Započeli smo našu stranicu Cro-Photo Touring iz zabave, ali je ona ubrzo prerasla u nešto veće, te smo sada prepoznati od mnogih hrvatskih institucija i udruga" - kaže nam Nino Salkić.

"Naš je cilj približiti hrvatske prirodne ljepote ljudima koji nemaju tu sreću uživati u njima, educirati ih o važnosti prirodne ravnoteže, te pomoći u održavanju prirodnog stanja okoliša" - dodaje. Ove godine proveli su nekoliko tjedana na Velebitu u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit snimajući i fotografirajući brojne zaštićene, endemske i ugrožene životinjske i biljne vrste. "To je bila tek prva od mnogih naših budućih ekspedicija!“

Trenutno nemamo primanja za to što radimo, sami se financiramo i radimo sa vlastitom opremom, ali imamo velike planove za budućnost" - kaže Salkić. Njihov rad i prekrasnu prirodu možete pratiti na facebook stranici.

Cro-photo Touring
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023