Agencija Filida poziva vas na sajam SILVA REGINA

Napisao/la  Petak, 28 Veljača 2014 10:41

Silva-reginaAgencija Filida vas poziva na međunarodni sajam lovstva i šumarstva Silva Regina u Brnu (Češka). Silva Regina je najveći sajam šumarstva i lovstva centralne Europe, s brojnim predavanjima, prezentacijama i izložbama lovačke i šumarske tematike, a očekuje se dolazak više od 100 000 posjetilaca. Kreće se u nedjelju, 30. ožujka, u 04 h iz Zagreba, a povratak je predviđen za 23 h u ponedjeljak, 31. ožujka. Cijena aranžmana iznosi 850 kn i uključuje prijevoz, organizaciju putovanja i stručno vodstvo, noćenje u hotelu 3* u centru Brna u dvokrevetnim sobama, ulaznicu za sajam, posjet vinskom podrumu sa degustacijom 8 vrsta vina te večeru u pivnici.

filida-agencija

 Agencija Filida, Selska 92b, Zagreb, tel:01/4616 520 poziva Vas na:

Silva-regina

SAJAM LOVSTVA I ŠUMARSTVA, BRNO 

30. ožujak - 31.ožujak 2014.

Silva ReginaInternational Forestry and Hunting Fair, 30.03.-03.04.2014.

Ispred i u paviljonu Z, sajam šumarstva, lova i lovne opreme na 10.000m2


 PROGRAM

1.dan    ZAGREB-BRNO, nedjelja 30.03.2014.

Polazak autobusa u 04,00h sa dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju do Brna sa kraćim zaustavljanjima radi odmora. Dolazak na sajam oko 12,00. Slobodno vrijeme na sajmu do 18,00h. Na sajmu organiziramo stručni program- kraći susret sa organizatorima sajma i razmjenu informacija. Odlazak u hotel. Smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, odlazak na večeru u pivnicu. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan   BRNO-ZAGREB, ponedjeljak, 31.03.2014.

Doručak. Odjava iz hotela. Razgled grada: crkva sv. Jakova - Trg slobode - gradska vijećnica - Zelení trg - katedrala sv. Petra i Pavla. U 11,30h polazak autobusa prema Hrvatskoj. Na putu ćemo se zaustaviti u južnomoravskom vinskom podrumu u Mikulovu na degustaciji vina. Predviđeni dolazak u Zagreb je do 23,00h.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI 850,00 KN

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Organizaciju putovanja i stručno vodstvo
  • Noćenje u hotelu 3* u centru Brna u dvokrevetnim sobama
  • Ulaznicu za sajam 
  • Posjet vinskom podrumu sa degustacijom 8 vrsta vina
  • Večera u pivnici

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Vlastite troškove
  • Dodatno zdravstveno osiguranje 30,00 kn
  • Osiguranje od otkaza putovanja 30,00 kn
  • Ulaznice za lokalitete

Nadoplata za jednokrevetnu sobu 200,00 kn

silva-regina01


 Istovremeno se održavaju slijedeći sajmovi.

International Fair of Agricultural Technology 30.03.-03.04.2014.

Traktori, mali poljoprivredni strojevi, strojevi i oprema iz sljedećih sektora: zemljišta / tla i liječenje, sjetvenih, sadnje, gnojidbe i zaštite bilja, navodnjavanje, žitarica, uljarica i povrća berbu, posebni usjeva Uzgoj i berbe, te voća i povrća , korijen-usjeva berbu, prijevoz i rukovanje, obrada nakon branja, čuvanje i skladištenje, obradu zeleni-stočni, uzgoj životinja, obradu otpada u poljoprivredi. Poljoprivredni konstrukcije, dijelovi za strojeve i traktore, mjerenje, dijagnostički i automatizacije tehnologije, sjemena i sadnog materijala, agrochemistry, usluge

Animal Vetex 30.03.-03.04.2014.

Strojevi, oprema i pomagala za: šumsko sjeme, sjemena i sadnog materijala, materijala za šumarstvo i parkova, strojeva i opreme za zbrinjavanje slash, jaslice, obnove šuma, obrade i zaštite mladih nasada i stoji, s tendencijom mlada šuma stoji, jelka raste i prodaja, prijavom operacija, proklizavanja operacije, drvo tegljenje, operativno održavanje šumske strojeve, drvenim dvorištima i manjih proizvodnih šumarstva, kemikalije, goriva i maziva za šumarske strojeve, mjerne, otkrivanje, kontrolu i komunikacijskih uređaja u šumarstvu, zaštite na radu u šumarstvu, liječenje igra, istraživanja, obrazovanje, usluge i trgovinu književnost

Biomasse / Biomass 30.03.-03.04.2014.

Izvori šumske biomase za energetiku svrhe, chippers i drobilice za ostacima obradu drveta, strojevi za proizvodnju peleta i briketa od drveta, čips goriva / peleta i briketa od drveta, strojevi za proizvodnju peleta i briketa od zapaljivih poljoprivrednog otpada, strukturnih okviri za bioplin postajama, strojeva i opreme za proizvodnju bioplina, strojevi i oprema za energetsku iskorištavanja bioplina, bioplin kogeneracijske jedinice, savjetovanje u energetskom iskorištavanja biomase, financiranje i podršku u području iskorištavanja biomase za energiju, strojevi / opreme i usluga za materijalnu i pretvorbu energije iz biomase. 

Lovac.info
Zadnja izmjena Petak, 28 Veljača 2014 11:03
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023