USKORO: 12. SALORI – sajma lova, ribolova i turizma 17. – 19. 04. 2015.

Napisao  Četvrtak, 02 Travanj 2015 16:21

Osječki sajam d.o.o. organizator je iznimno zanimljive i sadržajno bogate sajamske priredbe s temom lova, ribolova i turizma – 12. SALORI. Tradicionalno, svake godine u travnju, sajamski prostor Pampas, u Osijeku, mjesto je okupljanja i susreta županijskih lovačkih saveza, županijskih športsko-ribolovnih saveza, komercijalnih izlagača s programom lova i ribolova, turističkih zajednica županija, gradova i općina, kinoloških i streljačkih društava.

Ove godine, sajam lova, ribolova i turizma održava se po dvanaesti put, od 17. – 19. 04. 2015. na prostoru koji se svojom sadržajnom strukturom i mogućnostima pokazao funkcionalnim za održavanje ovakve manifestacije. Na sajmu u Osijeku, na izložbenom prostoru sajamskog prostora Pampas očekujemo preko 100 izlagača s temom lova, ribolova i turizma.

U suorganizaciji s Hrvatskim lovačkim savezom i Hrvatskim športsko ribolovnim savezom, nastupit će i svoje aktivnosti predstaviti županijski lovački i ribolovni savezi.

Sajamska priredba je prigoda da osim prodaje opreme za lov i ribolov, prezentacije lovišta, trofeja i rada lovno bogatih županija i njihovih lovačkih saveza, predstavljanja djelatnosti i mogućnosti županijskih hrvatsko-športskih ribolovnih saveza, uz nezaobilaznu turističku ponudu, posjetitelji kušaju najbolje „fiš paprikaše“, čobance i kotlovinu tradicionalno pripremljenih kod najboljih majstora, uz vina kontinentalnog porijekla, autohtone proizvode našeg podneblja, ali i prigoda za edukaciju o potrebi i načinima zaštite pojedinih životinjskih vrsta i krajobrazne raznovrsnosti. Zbog ugroze naših lovišta od zaostalih mina organizirat će se i edukacija lovaca i lovačkih društava u organizaciji Policijske uprave Osječko-baranjske i Vijeća za prevenciju grada Osijeka.

Ove godine, u organizaciji Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, održat će se 2. državno natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša. Za one koji to žele, znaju i vole,  streljačka mjesta će biti prilika lovcima i strijelcima da  isprobaju svoje streljačke sposobnosti u praktičnom streljaštvu koje organizira Streljački savez Osječko-baranjske županije uz dodjelu atraktivnih nagrada. Kad se tome pridoda i manifestacija natjecanja u lovu ribe udicom na plovak SALORI KUP na staroj Dravi, sajamska priredba SALORI svrstava se u red sadržajem najbogatijih sajamskih priredbi koje organizira Osječki sajam, ali i najbogatijih priredbi ove vrste u zemlji.

Svakako ističemo da u poslovima organizacije sajma lova, ribolova i turizma, Osječki sajam ima značajnu podršku Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije, Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza i HŠRS Osječko-baranjske županije i Zajednice športskih ribolovnih društava Osijek. Predstavljanje turističkih mogućnosti regije, autohtonog gastro i etno sadržaja, odvija se u suradnji s TZ Osječko-baranjske županije i TZ Grada Osijeka.

Budući da su automobilske kuće iskazivale interes i rado sudjelovale na sajmu lova i ribolova, od ove godine, u istom terminu, održat će se i 19. MOTOMOBIL, sajam automobila i prateće automobilske industrije. Noviteti iz svijeta automobila i motocikala renomiranih distributera vozila naše regije, osiguranje motornih vozila, električnih vozila i bicikala, prodaja rezervnih dijelova i servisna podrška, bit će sadržaj 19. MOTOMOBILA, za koji vjerujemo da će se gastronomskim rječnikom rečeno izvrsno „sljubiti“ s 12. SALORI.

 Sajamska priredba održava se pod pokroviteljstvima Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.


Ovdje možete preuzeti Prijavu za izlaganje na 12. Sajmu lova, ribolova i turizma – SALORI 2015.  12. SALORI – prijava

On-line obrazac za prijavu  LINK OVDJE


Lovac.info i ove godine je medijski pokrovitelj SALORI sajma
Zadnja izmjena Četvrtak, 02 Travanj 2015 16:43
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023