LU Kamenjarka iz Zmijavaca uspješno odradila lov na lisice

Napisao/la  Subota, 30 Kolovoz 2014 00:12

Lov na lisice u nedjeljno jutro bio je više nego uspješan za članove LU  Kamenjarka iz Zmijavaca. Grupa lovaca iz Kamenmosta i Hršćevana organizirao je lov na lisice kako bi smanjili broj ovih životinja koje utječu na njihov lovni fond. Lovci su se rasporedili po lovištu, a potom su se čuli i pucnji. Jedan, dva--- pet!

Lov na lisice u nedjeljno jutro bio je više nego uspješan za članove LU  Kamenjarka iz Zmijavaca. Grupa lovaca iz Kamenmosta i Hršćevana organizirao je lov na lisice kako bi smanjili broj ovih životinja koje utječu na njihov lovni fond.

Lovci su se rasporedili po lovištu, a potom su se čuli i pucnji. Jedan, dva--- pet!

“Zamislite za manje od sat vremena lov nam je bio gotov. Kada se odstrijeli jedna ili dvije lisice tijekom lova to se već smatra uspjehom, a naš Dane odstrijelio ih je četiri,“ veli predsjednik LU Kamenjarka Rudolf Šušnjar.

„Mi smo  u naše lovište pustili  500 komada fazana, bojimo se za divljač, posebno onu pernatu, jer se lisica razmnožila. Pravi štete i mještanima pa je  ovaj koristan lov na njih u potpunosti opravdan. Već slijedećih dana ponovno ćemo organizirati sličan lov, kako bi  donekle uspostavili prirodnu ravnotežu u našem lovištu,“ riječi su Šušnjara.

Dakako, lovci Kamenjarke ovaj nesvakidašnji uspjeh proslavili su i prigodnom lovačkom marendom.

Radio Imotski, 25.08.
Zadnja izmjena Petak, 29 Kolovoz 2014 15:41
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023