Nakon kiše i lovcu zasja sunce!

Napisao/la  Subota, 01 Studeni 2014 00:23

Dogovorio sam lov na divokoze s kolegom. Rekoh, idemo malo za gamsima. Ali kiša nam je pomrsila planove i lov je otpao. Ali onda je prestala i sve se poklopilo!

Dogovorio sam lov na divokoze s kolegom. Rekoh, idemo malo za gamsima. Ali kiša nam je pomrsila planove i lov je otpao. Ali kiša prestala i sve se poklopilo!

Žena me nazove da me ide zamjeniti na poslu i da neka odem, zovem kolegu, kaže on „Idemo!“. Ja gas kući, pokupim ljubimicu, patrone, nož... Nakon pola sata vožnje i još pola sata pješke stižemo do čeke, namjestimo se i gledamo. Već su bile vani, ali ležale. Za dvije minute se dižu i odluka padne bez dileme – lijevi su dosta slabiji i pravi je primjerak za vađenje. 

Malo nakon osamnaest sati pucnjava ubije mir dana, gams napravi još dva koraka i padne, .270WIN i zrno RWS 8,4 grama H-mantel ne oprašta... Pripaljujemo cigaretu i čekamo obaveznih pet minuta da se divljač smiri. Prava je, 10 i pol kilograma teška jednogodišnja kozica. 

Hvala Ti Otac moj, koji me pratiš odzgor, pa Hvala i Božici i Svjetcu, pa Hvala i kolegi bez koga ne bi ni u snovima, više mogao tako loviti...

Forum.lovac.info
Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 01:53
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023