Odluka o izdavanju zamjenske diplome o položenom lovačkom ispitu

Napisao  Utorak, 23 Prosinac 2008 10:12

hls-grbZAGREB - U Zagrebu je u Hotelu Westin u petak, 12.12.2008. godine održana 16.sjednica Izvršnog odbora Skupštine HLS-a.

Na njoj je odlučeno da do 1. ožujka 2009. godine svi lovci, članovi Hrvatskog lovačkog saveza, koji ne posjeduju diplomu o položenom lovačkom ispitu, moraju podnijeti zahtjev HLS-u za izdavanje zamjenske diplome.

Zamjenska diploma izdat će se svima koji nemaju diplomu jer je u međuvremenu izgubljena ili uništena a na osnovu stečenog statusa člana Hrvatskog lovačkog saveza i ranije položenog lovačkog ispita.

ZAGREB - U Zagrebu je u Hotelu Westin u petak, 12.12.2008. godine održana 16. sjednica Izvršnog odbora Skupštine HLS-a.

Na sjednici je odlučeno da do 1. ožujka 2009. godine svi lovci, članovi Hrvatskog lovačkog saveza, koji ne posjeduju diplomu o položenom lovačkom ispitu, moraju podnijeti zahtjev HLS-u za izdavanje zamjenske diplome.

Zamjenska diploma izdat će se svima koji nemaju diplomu jer je u međuvremenu izgubljena ili uništena a na osnovu stečenog statusa člana Hrvatskog lovačkog saveza i ranije položenog lovačkog ispita.

Budući da je propisima određeno da se lovačka iskaznica, odnosno markica za tekuću lovnu godinu, može izdati samo osobi koja ima lovačku diplomu o položenom lovačkom ispitu, HLS neće onim članovima koji u evidenciji HLS-a nemaju diplomu od iduće lovne godine izdati lovačku iskaznicu, a niti markicu tako da neće moći loviti i ostvarivati ostala prava.

sjedinica_hls_08

Da bi dobili zamjensku diplomu i na osnovu nje lovačku markicu ili iskaznicu članovi HLS-a moraju do 1.ožujka poslati popunjen i potpisan zahtjev na adresu:

Hrvatski lovački savez, Nazorova 63, 10000 Zagreb.

Obrazac se može izrezati ili kopirati iz "Lovačkog vjesnika", skinuti ovdje na  LOVCU pdf obrazac ili dobiti u HLS-u.

Uz obrazac treba priložiti dokaz o uplati 300 kn naknade na žiro-račun HLS-a.
sjedinica_hls_08_2

 

Na sjednici je donesen i rebalans Financijskog plana za 2008.godinu, donesena je Odluka o privremenom financiranju i akontaciji članarine za iduću godinu, koja je kao i do sada 200 kn, te odluka o popisu imovine i obveza te odluka o lovačkim odlikovanjima.

 

Izvor: HLS 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58