LU „Jelen" Jankovac - Lov na divlje svinje

Napisao  Četvrtak, 01 Veljača 2007 11:24

planinarski_dom_jankovacLOVAC.INFO u Virovitičko-podravskoj županiji

LU „JELEN" JANKOVAC - LOV NA DIVLJE SVINJE

Početkom prošloga mjeseca u državnom lovištu broj X/4, JANKOVAC,  Lovačke udruge „Jelen" Jankovac - Slatinski Drenovac,  organiziran je lov na divlje svinje.

Okupilo se 30 domaćih lovaca i nekoliko njihovih gostiju...

WWW.LOVAC.INFO u Virovitičko-podravskoj županiji

LU „JELEN" JANKOVAC - LOV NA DIVLJE SVINJE

Početkom prošloga mjeseca u državnom lovištu broj X/4, JANKOVAC, Lovačke udruge „Jelen" Jankovac iz Slatinskog Drenovaca,  organiziran je lov na divlje svinje.

lov_jankovac_slatinski_dren

Okupilo se 30 domaćih lovaca i nekoliko njihovih gostiju. Lovce je pozdravio predsjednik udruge Franjo Kovač i zaželio dobrodošlicu te predao riječ lovniku Vladi Jurlini. Lovnik je upoznao lovce, sa pravilima lova. Po izvučenim brojevima lovci su krenuli na štand a pogoniči u pogon, po završetku prigona odstrijeljena divljač je posložena pokraj lovne kuće, gdje je kasnije i odana počast odstreljenoj divljači. Uz dobar lovački gulaš i Orahovačko vino lovci  su do dugo u noće prepričavali lovačke dogodovštine.

lov_jankovac_slatinski

Zahvaljujemo se domaćinu na pozivu i želimo im još mnogo uspješnih lovova, posebna zahvala gospodinu Hrvoju Z. na organiziranome smještaju u biseru papučkog gorja, planinarkom domu Jankovac. Dobra kob!planinarski_dom_jankovac_v
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58