Manifestaciju "Susreti prijateljstva" začinili lovci Osječko baranjske županije

Napisao/la  Utorak, 01 Srpanj 2014 00:01

U ovogodišnju 18. po redu manifestaciju po imenu „Susreti prijateljstva“, koja pokazuje bogatstvo šokačke tradicije, uključila su se i lovačka društva gastro-kuhanjem. Slavko Dešić, načelnik Općine Drenje i sam član jednog od tri lovačka društva koliko ih djeluje na području Općine Drenje  izrazio je želju da u manifestaciji sudjeluju i lovci. Ovom pozivu odazvala su se lovačka društva čije je sjedište i van općine.

U ovogodišnju 18. po redu manifestaciju po imenu „Susreti prijateljstva“, koja pokazuje  bogatstvo šokačke tradicije, uključila su se i lovačka društva gastro-kuhanjem. Slavko Dešić, načelnik Općine Drenje i sam član jednog od tri lovačka društva koliko ih djeluje na području Općine Drenje  izrazio je želju da u manifestaciji sudjeluju i lovci.

Ovom pozivu odazvala su se lovačka društva čije je sjedište i van općine. Tako je u revijalnom kuhanju kotlovine i čobanaca sudjelovalo LD „Kuna“ iz Levanjske varoši, „Jelen“  iz Đakova, „Srndač“ Selci Đakovački, „Lisica“ Punitovci , „Fazan“ Satnica , „Fazan“ Potnjani, „Jelen“ Bračevci, „Vepar“ Paučje i ekipa iz LD „Čepin“ iz Čepina.

Susreti prijateljstva 2014 (3)

Manifestaciju je posjetio i Zlatko Stolnik, predsjednik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije  u društvu s dopredsjednikom saveza Antunom Mak i Ivicom Batori,  članom Izvršnog odbora Lovačkog saveza Osječko baranjske županije.

LS Osječko baranjske, Zlatko Andrijašević, 26.06.