General Markač kum LD Kuna Ostrna

Napisao/la  Utorak, 29 Srpanj 2014 00:01

LD Kuna iz Ostrne ovih je dana, dobrovoljnim radom svih svojih članova, promijenilo krovište na lovačkoj kući i uredilo prateći gospodarski objekt. Kako je i red, završetak radova obilježen je zajedničkom feštom na koju su pozvani i gosti i prijatelji društva. 

LD Kuna iz Ostrne ovih je dana, dobrovoljnim radom svih svojih članova, promijenilo krovište na lovačkoj kući i uredilo prateći gospodarski objekt. Kako je i red, završetak radova obilježen je zajedničkom feštom na koju su pozvani i gosti i prijatelji društva. Među gostima bili su i gradonačelnik Grada Dugog Sela Stipo Velić i njegov zamjenik Vlado Kruhak, a kao poseban gost prisustvovao je i, inače strastveni lovac, umirovljeni general Mladen Markač.

Sve goste su prilikom dolaska pozdravili predsjednik društva Predrag Harambaša i tajnik Ivan Novak koji je generalu Markaču uputio i zamolbu da, u skladu s lovačkim običajima, bude kum Lovačkog društva Kuna, odnosno obnovljene lovačke kuće.

Na tome se general srdačno zahvalio i prihvatio kumstvo koje će se, dakako, morati ponovo obilježiti uz novu lovačku feštu.

LD Kuna- MArkač (1)

Dugoselo.hr, 30.06.