Daciom kod Vrbovskog naletio na medvjeda

Napisao/la  Utorak, 29 Srpanj 2014 14:48

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u noći na utorak na autocesti Rijeka – Zagreb, kod Vrbovskog: strani vozač automobilom je naletio na medvjeda. Nakon žestokog naleta vozila životinja je uginula na mjestu nesreće, no u automobilu, srećom, nije bilo ozlijeđenih. Do nesreće je došlo 45 minuta poslije ponoći, u trenucima kada je 38-godišnji srbijanski državljanin vozio »daciju logan« u smjeru Zagreba.

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u noći na utorak na autocesti Rijeka – Zagreb, kod Vrbovskog: strani vozač automobilom je naletio na – medvjeda. Nakon žestokog naleta vozila životinja je uginula na mjestu nesreće, no u automobilu, srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Do nesreće je došlo 45 minuta poslije ponoći, u trenucima kada je 38-godišnji srbijanski državljanin vozio »daciju logan« u smjeru Zagreba. U jednom trenutku ugledao je ispred sebe medvjeda na cesti; nije ga mogao izbjeći, vozilo je naletjelo na životinju i usmrtilo ju.

Na automobilu je pričinjena znatna šteta, ona se procjenjuje na pet tisuća kuna, no najvažnije je da nitko od putnika nije ozlijeđen. Uginulog medvjeda preuzeo je lovnik državnog lovišta Bjelolasica, priopćila je policija koja je obavila očevid na mjestu događaja.

Novi list.hr, F.V., 29.07.