Zanimljivost: Auto udario jelena koji je potom ušetao u bolnicu po pomoć

Napisao  Utorak, 24 Studeni 2015 19:37
Auto udario jelena Auto udario jelena

Divljač i automobili su otrovna mješavina, mješavina u kojoj ni životinje ni vozači ne završe kao pobjednici.

Za vrijeme parenja jelena susretanje divljači na cesti ili tragova sudara nisu rijetkost, a priče postaju stvarno nestvarne. U malenome gradiću Hagerstown u državi Maryland, bračni par je automobilom udario jelena, stao te pozvao vučnu službu.

Vozač je podigao auto te krenuo u garažu, ali je putem udario drugoga jelena svojim kamionom. Događaju poput ovoga stvarno su specifični, a neki su čak i nevjerojatni. Jelen kojeg je udario auto došao je do bolnice u New Yorku te ušetao u hitnu.

Službena osoba bolnice rekla je da je jelen ušetao kroz automatska vrata u kasno poslijepodne prošloga ponedeljka. Jelen je hodao desetak metara prije nego su ga službenici zaustavili. Jelen je imao minimalno jednu nogu slomljenu. Lori Berrette izjavila je: Ovo je bio prvi ovakav slučaj u povijesti bolnice. Nesretnom jelenu nije bilo pomoći te ga je policijski službenik usmrtio. Slučajevi dolaska divljači u urbane dijelove nisu rijetki, ali ovaj put je ozljeđena životinja ušla u bolnicu. Slučajnost ili namjera?

Zadnja izmjena Utorak, 24 Studeni 2015 19:45