Za novog predsjednika Lovačkog saveza Grada Zagreba izabran je Ivan Krupec

Napisao  Petak, 02 Lipanj 2017 14:14

Lovci Grada Zagreba izabrali su, na Skupštini održanoj 1. lipnja u Taverni Kraljevec u Sesvetskom Kraljevcu, novo vodstvo Lovačkog saveza Grada Zagreba, za novog predsjednika Lovačkog saveza Grada Zagreba izabran je gospodin Ivan Krupec, mag.ing.agr.. Skupštini koja broji 60 članova odazvalo se 59 zastupnika. 

Skupštini je nazočio i predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak, dopredsjednik Vinko Pavlić, izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Emil Tuk sa suradnicima, predstavnici Hrvatskih Šuma, izaslanik predsjednika LS Zagrebačke županije Slavoljub Marčičev kao i članovi udruga s kojima Lovački savez Grada Zagreba ima dobru suradnju te mnogobrojni gosti, prijatelji Saveza.

 

Skupštinom je u svojstvu predsjednika radnog predsjedništva predsjedao Božidar Bartolić. Vid Galović je u svojstvu predsjednika predsjedao Izbornom i Verifikacijskom komisijom.

Nakon iznesenih i prihvaćenih izvješća o radu dosadašnjeg predsjednika Branka Radića koji je ujedno i prvi te jedini do sada predsjednik LS-a Grada Zagreba i njegove zahvale na suradnji kroz protekle godine pristupilo se izbornom dijelu skupštine.

 

U izbornoj utrci našao se dosadašnji dopredsjednik Lovačkog Saveza Grada Zagreba Ivica Budor i dosadašnji tajnik Saveza Ivan Krupec.

Novi predsjednik Lovačkog saveza Grada Zagreba postao je Ivan Krupec, mag.ing.agr. s 33 glasa članova skupštine.

 

Odlukom članova skupštine Branko Radić postao je počasni predsjednik Lovačkog saveza Grada Zagreba.

Među nedavnim novinama Izvršni odbor ovog Saveza brojit će 24 člana, s time da Savez sada ima i tri dopredsjednika: Miljenko Kruc, Ranko Ledinščić  i Ivan Matin.

Zastupnici u Skupštini HLS su uz predsjednika Ivana Krupeca koji je postao član i Izvršnog odbora HLS-a  izabrani su i Branko Radić  i Slavko Rendulić.

Spomenimo da  Lovački savez Grada Zagreba djeluje putem 36 lovačkih udruga u koje je učlanjeno 1560 članova.

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 04 Lipanj 2017 21:01