Split : Hillmanovi Lovački Ruksaci Sa Stolicom Za Doček Divljači Pojavili Se U Dobroj Kobi Na Početku Lovne Sezone

Napisao  Srijeda, 20 Rujan 2017 10:26

Upravo pred sam početak glavne lovne sezone  europski renomirani proizvođač lovačke opreme HILLMAN ponovno je na hrvatskom lovačkom tržištu.

Ekskluzivni zastupnik HILLMANA za Hrvatsku, splitska trgovačka kuća europske mode DOBRA KOB pripemila je za lovce i lovkinje moderne i veoma praktične lovačke ruksake za lovce na „pero“ i na krupnu divljač.

HILLMANOV lovački ruksak Chairpeck 30 i Chairpeck Exclusive se , naime, sastoji i obuhvaća veoma elegantnu i funkcionalnu stolicu za sjedenje, u očekivanju nailaska divljači, jako ukusno i moderno dizajnirane.

802 001 Chairpack 30 1024x1024


Ovaj lovački ruksak , kažemo i to, snabdjeven je Duratex tehnologijom , vodonepropustan je , jako otporan na habanje i utjecaj brojnih vanjskih faktora.

HILLMANOV lovački ruksak je zapremnine 30 litara ,a na lovačkoj stolici za odmor ili doček krupne divljači , pogotovu u lovu na divlje svinje, može izdržati lovca i od – 129 kila !

Doista, HILLMAN misli na sve lovce !

HILLMANOV lovački ruksak zanimljiv je lovcima i lovkinjama koje duže izbivaju u prirodi , pogotovu onima koji su u potragu za muflonima i divokozama u višednevnom brdsko-planinskom lovu.

2017 09 19 170326

Inače, DOBRA KOB nudi i mnoge druge vrste lovačkih ruksaka, veoma pouzdanih, u raznim bojama, sa leđima i naramenicama izrađenim od dva prozračna „jastuka“ za ventilaciju i dok je lovac u hodu da mu nošenje bude što udobnije i lakše .

Lovci koji su položili lovački ispit i pridružili se velikoj obitelji hrvatskih lovaca pri PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU CAPREOLUS U SPLITU uživaju dodatni popust od 10 posto na gotovinsko plaćanje na sve HILLMANOVE LOVAČKE RUKSAKE!


JAVITE SE :
DOBRA KOB , PRODAVAONICA U SPLITU, KLOVIĆEVA 13, EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK HILLMANA.
TEL. : 021 780 357

NE ČEKAJTE ZADNJI TRENUTAK ! GLAVNA LOVNA SEZONA SAMO ŠTO NIJE KRENULA !