Novogodišnji lov u Bukovici

Petak, 26 Siječanj 2018 07:33

Deveti po redu, sad već tradicionalni novogodišnji lov koji organizira Lovište Dijana d.o.o. lovozakupnika Željka Bušića bio je događaj koji će pamtiti svaki sudionik.

U lovištu Bukovica XIII/129 koje se rasprostire na 28.700 ha a obiluje šljukom, fazanom, zecom, jarebicom, patkama, divljim svinjama, srnama i muflonima lovila se divlja svinja i vepar.

Lovački uspjeh odmjerio se u odstrelu četiri komada crne divljači. Najuspješniji su bili Anita Skrt, Vice Rajčić, Milan Flekač, Perica Miljković,Predrag Mijić.

IMG 4321

Oduvjek poznat po nepogrešivoj organizaciji, koordinaciji lovnih aktivnosti i ove godine je bio ujedno i voditelj lova Goran Plenča.

Prvi dan posjeta članice LU Dama Dama u suradnji sa Hrvatskim šumama te pod vodstvom gospodina Borisa Šabića imale su priliku obići teren Šumarije Makarska koji obiluje muflonskom divljači.

Briga o fondu divljači vidljiva je od samog ulaza u lovište kroz brojnost populacije muflona.

IMG 4436

Uz sam obilazak lovišta Hrvatskih šuma ostvarila se i želja članica LU Dama Dama o posjetu muzeju grada Šibenika. Bogata tradicija i poštovanje prema povjesti arhitekture i prema životu šibenčana kroz povjest očituje se u svakom kutku muzeja.

Posebnost šibenskog kraja je netaknuta priroda, gastronomija koja povezuje more i kontinent, ali prije svega ljudi koji svakom gostu daju maksimum svoga vremena i znanja. Tako se stječu prijatelji za cijeli život.

Šibenčani su pogodili samu bit lova!

Zadnja izmjena Petak, 26 Siječanj 2018 07:45
K2 Items

Kettner desni baner

300x344px Kettner Banner Lovac info Blaser RD17

Kettner desni baner (2)

300x344px Kettner Banner Lovac info Blaser RD17

bb300x344

Untitled
kettner Cover HK web kettner Cover Trachten web  kettner Cover Elch web