Obilazak lovišta Ivice Todorića: Izvanredna uprava Agrokora daje ga u zakup. Cijena – prava sitnica

Napisao/la  Četvrtak, 15 Ožujak 2018 13:37

IZNAJMLJUJE SE - Izvanredna uprava Agrokora raspisala je poziv za prikupljanje ponuda za izlov divljači u Lovnom gospodarstvu Moslavina, a ponude će zaprimati zaključno s 19. ožujka.

Na državnom otvorenom lovištu „Zapadna Garjevica“, za lovnu sezonu u trajanju od 1. travnja 2018. do 31. ožujka 2019. godine minimalna tražena godišnja naknada za izlov krupne i sitne divljači prema planu odstrela i lovnogospodarskoj osnovi iznosi 4.800.000 Kn + PDV.

Zainteresirani ponuditelj moći će sklopiti i poseban ugovor o podzakupu nekretnine – lugarnice „Kamenica“, koja se može koristiti za smještaj i prijem gostiju.

Lovište Zapadna Garjevica se nalazi na području Bjelovarsko-bilogorske županije i prostire se na površini od 25.529 hektara.

Glavne su vrste populacije krupne divljači koje obitavaju na lovištu jelen obični, jelen lopatar, muflon, srna obična i svinja divlja, a od sitne vrste divljači na lovištu obitavaju jazavci, divlje mačke, kune zlatice, kune bjelice, dabrovi, obični zečevi, čagljevi, lisice, fazani, sive vrane, vrana gačac, svrake i šojke kreštalice.

Organiziran je i obilazak za novinare prilikom kojeg su se mogli razgledati lovački trofeji Ivice Todorića i njegovih lovačkih kolega.

Izvor: dnevnik.hr

Zadnja izmjena Četvrtak, 15 Ožujak 2018 16:49