Automatske hranilice za divljač - Vidojević

Napisao  Ponedjeljak, 02 Studeni 2009 04:45

automatske_hranilice_za_divljac_120.jpgAutomatske hranilice koriste se u lovstvu i ribogojstvu za prihranu divljači i riba. Prihranjuje se visoka i niska divljač tijekom cijele godine. Princip rada hranilica uvelike smanjuje potrošnju hrane i olakšava lovcima, ormitolozima brigu o prihrani.

Osim tog pomažu za lakše promatranje divljači te pokazuje njenu brojnost i fizičku kondiciju na terenu.

Ovakav tip hranilica izbacuju svu vrstu zrnaste i granulaste hrane.

automatske_hranilice_za_divljac.jpgAutomatske hranilice koriste se u lovstvu i ribogojstvu za prihranu divljači i riba

Automatske hranilice koriste se u lovstvu i ribogojstvu za prihranu divljači i riba. Prihranjuje se visoka i niska divljač tijekom cijele godine. Princip rada hranilica uvelike smanjuje potrošnju hrane i olakšava lovcima, ormitolozima brigu o prihrani. Osim tog pomažu za lakše promatranje divljači te pokazuje njenu brojnost i fizičku kondiciju na terenu. Ovkav tip hranilice izbacuju svu vrstu zrnaste i granulaste hrane.

Predstavljamo hranilice Vidovjević - prikladne su za sve staništa od nizina, močvara i ribnjaka do visokih brda i planina.
Hranilice izrađuju se u dva tipa, na tri i na jednu nogu odnosno stup. Hranilicu na tri noge preporučuju se u nizinama, a tip za na stup za visinske predjele gdje obitava medvjed. 

Spremnik je kapaciteta cca 200 litara, što je dovoljno za prihranu divljači od 2 do 3 mjeseca.
Za rad hranilice koristi se akumulatorom od 45 Ah s kojim radi bez punjenja cca 6-8 mjeseci (uz 2 bacanja dnevno). Upravljanje se vrši vremenskim sklopom vlastite izrade, a može se podesiti da baca hranu jednom ili više puta dnevno i određenih dana u tjednu. Izbacuje od 0,5 do 10 kg hrane što ovisi o podešenom vremenu bacanja koje može biti od 5 do 15 sek.

Hranilice  Vidojević do sada pokazale vrlo pouzdane u radu, te na njih daju garanciju godinu dana, a po isteku garancije nude osiguran servis u trajanju od 5 godina.


Kontakt: Vidojević Boris   -   Mob: 098/928-1151, 091/751-1626
E-mail:    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zadnja izmjena Petak, 24 Siječanj 2014 00:47
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023