Shadow Grass Blades kamuflažno odijelo

Napisao  Subota, 16 Svibanj 2015 09:57

Predstavljen je patent tvornice Mossy Oak, kamuflažno odjelo sa posebnim digitalnim printom.

Oslanjajući se na povjest proizvodnje uzoraka za ptice močvarice kao što su Bottomland, Shadow Grass i Duck Blind s ponosom pretstavljaju novu Shadow Grass Blades inovaciju među kamuflažnim odjelima. Kako se lov na ptice močvarice nastavio razvijati na terenima s više trave i rubnim dijelovima močvara, odlučili su da karika koja nedostaje je čisti uzorak trave, izjavio je direktor Larry Moore.

Njihova terenska istraživanja ptičjeg okruženja pokazala su jedinstvenost trava s različitim bojama, položaja i stanja u kojem se nalaze, odnosno da je svaka vlat jedinstvena.

Shadow Grass Blades ima precizan raspored pojedinih vlati trave, bilo vjetrom nošenih, slomljenih ili savijenih. U pozadini je suha trava kako bi se stvorio savršen i čist uzorak. Pažljivo su postavljene sjene glavne trave i suhe odnosno tamna i svjetlija mjesta kako bi se dobio što prirodniji dojam.

Realni 3D izgled stvara dubinu koja daje Shadow Grass Blades realističan izgled i sposobnost sakrivanja lovčevog obrisa. S više od 25 godina u razvoju i patentiranju modela nikad nisu bili dovoljno zadovoljni stvaranjem najučinkovitije kamuflaže za ptice močvarice, ali vjeruju kako je Shadow Grass Blades uzorak koji smo svi čekali.

Detaljnije pogledajte na: www.mossyoak.com
Zadnja izmjena Subota, 16 Svibanj 2015 15:22

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023