ARXUS premium gumene čizme iz Švedske

Napisao  Četvrtak, 27 Kolovoz 2015 12:46

Arxus je švedski brand visokokvalitetnih čizmi za aktivnog lovca. Čizme su dizajnirane kroz godine iskustva u najtežim i najsurovijim uvjetima Nordijske divljine da Vam osiguraju vrhunski komfor i kvalitetu, te su napravljene od najkvalitetnijih materijala uz pomoć najnovijih tehnologija. Iz ponude izdvajamo par modela.

Arxus Primo

Čizma je napravljena od 100% prirodne gume, da bi se postigla dugovječnost i velika otpornost na vanjske čimbenike. Niske temperature prilikom procesa vulkanizacije omogućavaju prirodnoj gumi da ostane prirodno vlažna, što je jedan od osnovnih uvjeta za dugovječnost Vaše čizme. Debljinom od 2,0 mm gume osiguravaju najbolju zaštitu protiv probijanja oštrih predmeta, dok je standard kod ostalih proizvođača čizmi 1,6 do 1,8 mm debljine gume.

Posebna konstrukcija čizme osigurava vodonepropusnost i u slučaju oštećenja đona. Đon je napravljen od tri različita sloja i osigurava vrhunski komfor, držanje stopala i savršeno prianjanje za podlogu.

Kod ovog modela podstava je izrađena od čvrstog pamučnog materijala sa izmjenjivim anatomskim uloškom.

 

Arxus Primo Nord Zip

Ovaj model uz debljinu gume od 2,0 mm karakterizira neoprenski uložak i robusni Zip zatvarač koji se nalazi sa zadnje strane čizme. Ova pozicija Zip zatvarača omogućava njegovo savijanje „naprijed-natrag“ cijelom dužinom, umjesto klasičnog bočnog savijanja, što mu omogućava duži vijek trajanja u ekstremnim uvjetima. Posebno dizajnirani đon sa X-uzorkom, dodatno podebljan za 5 mm osigurava udobnost i držanje stopala u svim smjerovima u mekanim terenima, te smanjuje rizik od probijanja oštrih predmeta u čizmu. Debljinom neoprena od 4 mm i izmjenjivog anatomskog EVA-sole uloška debljine 5 mm ovaj model je idealan za hodanje i čekanje na temperaturama do -20°C.

 

 

Arxus Primo Leather Zip

Ono čime se ova vrhunska švedska čizma ističe od ostalih na tržištu, uz debljinu gume od 2,0 mm, dodatno podebljanom đonu čizme za 5 mm u odnosu na ostale proizvođače, stražnjem Zip zatvaraču je i kvalitetna teleća koža korištena za podstavu. Rub čizme je opšiven kožnom trakom koja spaja podstavu za gumu i time sprječava njihovo razdvajanje, a samim time i produžuje vijek trajanja Vaše čizme prilikom obuvanja. Sama unutrašnjost čizme je izvedena od prave teleće kože koja je dodatno omekšana i oblikovana prema Vašim stopalima. Izmjenjivi EVA-sole uložak debljine 6 mm je također napravljen od kože i apsorbira udarce prilikom hodanja, što dodatno pridonosi udobnosti ove čizme koja je namijenjena za aktivne lovce koji puno hodaju. Sa vađenjem ovog uloška dobiva se za pola broja veća čizma. 

 

 

Zadnja izmjena Četvrtak, 27 Kolovoz 2015 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023