ThermaCELL linija proizvoda da nas održi toplima od glave do pete

Napisao  Utorak, 08 Rujan 2015 00:16

Kako se zima bliži, tako se prisjećamo kako hladno može biti, ili kako bi amerikanci rekli: As winter approaches, one quickly remembers how miserable it is to be cold. 

Sa novima ThermaCELL linijom proizvoda moderna tehnologija dolazi spasiti dan i održati nas toplima od glave do pete.

Proizvod koji je sve ovo započeo je ThermaCELLov uložak za cipele kojim se moglo daljinski odabrati razinu grijanja preko ručnog prekidača. Grijani ulošci mogu pružiti konstantnu toplinu skoro 5 sati. Ulošci su vodootporni i pašu u sve modele cipela, gojzerica,  čizama. Grijani ulošci su dostupni u orginalnoj i ProFLEX opciji. Bateriju ProFLEX uloška je moguće napuniti sa mini USB kablom, a povećanom flexibilnošći i izdržljivosti ovi ulošci su najfunkcionalniji na tržištu.

Osim uložaka ThermaCELL u liniji svojih proizvoda ima i nove Grijaće paketiće. Ti lagani i na vrijeme otporni grijači su dostupni kao grijači za ruke i grijači za džepove odjeće. Svi modeli imaju mogućnost izbora između 3 temperature grijanja i mogu trajati 6 konstantnih sati. Moguće ih je staviti u rukavice, jaknu, hlače, bilo gdje gdje nedostaje topline i di toplina može pomoći.

Svaki ThermaCELL produkt je moguće napuniti do 500 puta, čineći ih štedljivijim od upotrebe jednokratnih grijača.

Zadnja izmjena Utorak, 08 Rujan 2015 09:25
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023