Springfield XD Mod.2 Tactical pištolj

Napisao/la  Petak, 12 Veljača 2016 16:09

Dizajniran za rekreaciju, samoobranu i sport, ovaj novi Springfield XD Mod.2 Tactical pištolj nudi ne samo veliki kapacitet magazina, nego i mogućnost bržeg ciljanja zbog ekstra velikog nišanskog radiusa

Duljina cijevi od 12,5 centimetara izvlači visoku početnu brzinu, ali i dodaje težinu pištolju naprijed, što smanjuje poskakivanje pištolja i bljesak na ustima cijevi. Zbog svih ovih pojedinosti, pištolj strijelcu omogućuje brži i lakši povratak meti nakon svakoga opaljenoga hitca.
Springfield XD Mod.2 Tactical pištolj optimiziran je za poboljšanje performansi. Ima duži zatvarač te dugački okvir, povećana je površina drške te je nešto teži. Ovaj pištolj je izvanredan za one koji žele sudjelovati na natjecanjima te pištolj koristiti za sve ostalo.

Springfield XD Mod.2 Tactical pištolj u magazin prima 16+1 metak u kalibru 9mm. U paketu sa pištoljem dolazi još jedan rezervni spremnik. Pištolj je vrlo uzak, samo 3 centimetra, te se svojom širinom može mjeriti sa kompaktnim pištoljima puno manjeg kapaciteta spremnika.
Bez obzira za što se koristi pištolj, brzo i precizno pucanje zahtijevaju kontrolu. Visoki izrezi na dršci Springfield XD Mod.2 Tactical pištolja daju podršku kako bi se smanjilo skakanje cijevi. Posebna završna obrada drške nudi najbolji mogući grip tamo gdje je najveći kontakt između pištolja i ruke. Tri različite teksture pružaju odličan grip.

Nišani su dizajnirani za brz pronalazaka mete, a kombiniraju svjetleću mušicu sa niskim borbenim stražnjim nišanom. Svjetla mušica vrlo se lako pronalazi u lastinome repu koji je dizajniran kako ne bi zapeo za tkaninu ili slično.
Ovaj Springfield XD Mod.2 Tactical pištolj dugačak je 21, a visok 13,9 centimetara. Težina ovoga pištolja bez metaka u spremniku iznosi 822 grama.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023