BLASER R8 PROFESSIONAL SUCCESS OD SADA DOSTUPAN I ZA LJEVAKE

Napisao  Ponedjeljak, 11 Ožujak 2013 19:58

image002Savršeno dizajniran utor za palac na kundaku R8 Professional Success je konačno dostupan u verziji za ljevoruke strijelce. Zahvaljujući odličnom ergonomskom rukohvatu na kundaku smanuje se opterečenje na zglob i samo pucanje je u potpunosti opušteno. Lovac ili stijelac primijeti prednost odmah nakon primitka puške u ruke. Istovremeno podsvijest trzaja prilikom okidanja odnsno očekivani trzaj je u potpunosti smanjen...

Savršeno dizajniran utor za palac na kundaku R8 Professional Success je konačno dostupan u verziji za ljevoruke strijelce.

Zahvaljujući odličnom ergonomskom rukohvatu na kundaku smanuje se opterečenje na zglob i samo pucanje je u potpunosti opušteno. Lovac ili stijelac primijeti prednost odmah nakon primitka puške u ruke. Istovremeno podsvijest trzaja prilikom okidanja odnsno očekivani trzaj je u potpunosti smanjen. Jednostavno rečeno, R8 osigurava intuitivnu točku i pruža neusporedivu pomoč za postizanje kvalitetnog i preciznog pogotka.

image001

Ljevoruka verzija R8 Professional Success dostupna je sa sintetičkim kundakom zelene i tamno smeđe boje, a također postoji luksuzni R8 Professional Success Leather model s tamno smeđim sintetičkim kundakom na kojem su rukohat i obrazina napravljeni u kombinaciji kože i čeličnih okova na koje ne utječu nikakve vremenske neprilike.

image003

image005

Blaser R8 Profesional Success dostupan je od travnja 2013.

Kontaktirajte Blaser distributera www.fanzoj.hr  za informacije o cijenama.

Priprema: LOVAC.info
Zadnja izmjena Subota, 16 Ožujak 2013 19:18
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023