Pedersoli Boar Buster lovačka puška

Napisao/la  Srijeda, 09 Ožujak 2016 06:53

Stefano Pedersoli predstavio je risanicu BoarBuster u kalibru 45/70 te 444 Marlin.

Klasična puška povijesnog izgleda sa modernom tehnologijom, to je lever action risanica Pedersoli BoarBuster. Kompanija koja je međunarodno prepoznata po replikama povijesnog kremenog i lever oružja nudi lovcima i strijelcima puške za svakodnevnu uporabu kao što je i BoarBuster.

Moderna verzija ove risanice ima orahov kundak sa gumom koja služi za apsorpciju povratnog trzaja te osigurava komfor prilikom pucanja.

Cijev je izrazito kratka, samo 48 centimerara. Tvornički ugrađena Picatinny šina omogućava korištenje različitih modernih optičkih uređaja i crvenih točki. Pogonski lovovi na divlje svinje je i glavna stvar zbog koje je ova lovačka puška dizajnirana.

Kalibri u kojima puška dolazi, 47/70 te 444 Marlin, spadaju u teške i spore kalibre što je vrlo pogodno za gust teren sa puno prepreka.

Pedersoli BoarBuster je vrlo kompatna, spretna i balansirana risanica, čija ukupna težina jedva prelazi tri kilograma. Pedersoli BoarBuster risanica biti će dostupna sa orahovim kundakom ili sa sintetičkim narančasto kamufliranim kundakom. Cijela puška izrađena je od nehrđajućega čelika za zaštitu od vanjskih uvijeta.

Zadnja izmjena Četvrtak, 10 Ožujak 2016 23:34
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023