Fausti Senator sačmarica u kalibru 28

Napisao/la  Srijeda, 23 Ožujak 2016 07:28

Elegancija I sofisticiranost tipična je za Fausti puške, a to je još vidljivije kod sačmarice Senator u kalibru 28, koja je izrazito lagana i jednostavna za rukovanje

Ova sačmarica sigurno će uhvatiti vaše oko zbog pedantnosti te detaljima ručnih gravura na glavi.

Ova sačmarica, osim u kalibru 28, dostupna je i 12,16,20 te kalibru 610, te sa ležištima 70 te 76 milimetara. Cijevi dolaze u različitim duljinama cijevi što čini ovu sačmaricu izrazito svestranu te ju je moguće koristiti u različitim tehnikama lova te okoliša.

Dostupne duljine cijevi kod Fausti Senator sačmarica su 60, 63, 65, 67, 71, 73 te 76 centimerara. Moguće je odabrati između fiksnih ili promjenjivih čokova. Također je na izbor moguće izabrati pušku sa jednim ili dva obarača, a također je moguće izabrati između ručnih i automatskih ejektora.

Kundak kod Senator sačmarice dolazi u tri verzije: Engleski, Prince of Wales te kundak sa drškom. Ovo je također moguće odabrati po osobnim željama.

Fausti Senator sačmarica je kombinacija elegancije i efektivnosti, što je i vidljivo kod izbora drveta. Svi kundaci izrađuju se iz orahovog drveta tipa 5. Kundaci su uljani, a svaki od njih ima gumu ili drvo na kraju kako bi ublažio trzaj.

 

K2 Items