Glavna uzgojna izložba autohtonih pasmina pasa - Karlovac

Napisao/la  Srijeda, 11 Svibanj 2016 14:01
Ocijeni
(1 glas)

U Karlovcu, na prostoru ŠRC Korana, 15. svibnja održat će se najveće okupljanje i 8. izložba autohtonih pasmina pasa. Hrvatske autohtone pasmine su dalmatinski pas, hrvatski ovčar, posavski gonič, istarski kratkodlaki gonič, istarski oštrodlaki gonič i mali međimurski pas. 

Organizator izložbe je krovna kinološka organizacija u Hrvatskoj; Hrvatski kinološki savez, a u suorganizaciji su se pridružile karlovačke kinološke udruge: Kinološki športski klub Karlovac, Kinološko društvo Karlovac i Društvo prijatelja hrvatskog ovčara – Karlovac. Veliku podršku manifestaciji daje i Grad Karlovac, koji već četvrtu godinu podupire, prema svojim mogućnostima, ovu važnu izložbu. Ova tradicionalna izložba pruža svake godine uvid u uzgojne jedinke naših pasmina, a najuspješniji najljepši psi sudjelovat će na ovogodišnjoj Europskoj izložbi u kolovozu u Belgiji.

Na izložbi se očekuje oko 120 pasa, a suditi će hrvatski suci: Vibor Ježek iz Zagreba, Zdravko Kiček iz Križevaca i Ante Udovičić iz Splita. Izložbi će prisustvovati i predsjednik Hrvatskog kinološkog saveza Branko Šare i dopredsjednik Hrvatskog kinološkog saveza Miro Fury.

PROGRAM IZLOŽBE:

11,30 h svečano otvaranje izložbe

11,45 h snimanje milenijske fotografije

12,00 h početak ocjenjivanja

14,30 h izbor najljepših pasa - best in show 

15,00 h zatvaranje izložbe

http://hks.hr/web/autohtoni%20karlovac%202016/index.htm

Pročitano 2935 puta

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023