Otvorena međunarodna izložba fotografija na temu "PRIRODA I DIVLJAČ"

Napisao  Utorak, 18 Prosinac 2012 23:04

izlozba-fotografija-vuka-2012-2KARLOVAC - U organizaciji Odjela lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu i Studentskog centra Karlovac u Galeriji Studentskog centra Veleučilišta Karlovac, sada već tradicionalno, po treći puta otvorena je međunarodna izložba fotografija na temu «PRIRODA I DIVLJAČ». Brojnim uzvanicima ispred Organizacijskog odbora obratio se pročelnik Odjela lovstva i zaštite prirode Dr.sc. Krunoslav Pintur te je riječ prepustio gosp. Igoru Iliću, članu stručnog žirija, koji je održao par riječi o fotografiji i obrazložio izbor najboljih. Izložbu je službeno otvorio, umirovljeni prof. dr. sc. Mirko Butković, bivši dugogodišnji dekan Veleučilišta Karlovac, koji je ujedno najboljima dodijelio zaslužene nagrade.

KARLOVAC - U organizaciji Odjela lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu i Studentskog centra Karlovac u Galeriji Studentskog centra Veleučilišta Karlovac, sada već tradicionalno, po treći puta otvorena je međunarodna izložba fotografija na temu «PRIRODA I DIVLJAČ».

Brojnim uzvanicima ispred Organizacijskog odbora obratio se pročelnik Odjela lovstva i zaštite prirode Dr.sc. Krunoslav Pintur te je riječ prepustio gosp. Igoru Iliću, članu stručnog žirija, koji je održao par riječi o fotografiji i obrazložio izbor najboljih. Izložbu je službeno otvorio, umirovljeni prof. dr. sc. Mirko Butković, bivši dugogodišnji dekan Veleučilišta Karlovac, koji je ujedno najboljima dodijelio zaslužene nagrade.

izlozba-fotografija-vuka-2012-1

Višegodišnji najbolji fotograf Fotoizložbe Paul Jedriško prima priznanje od profesora Mirka Butkovića za najbolju fotrografiju
(na fotografiji drži uramljenu fotografiju u ruci, prof. Butković u sredini i prof. Pintur desno)

Stručni žiri u sastavu Igor Ilić, Božidar Raos i Marko Matešić u anonimnom izboru od 38 fotografija jednoglasno su za najbolju izabrali LISICU, autora Paula Jedriška iz Ravne Gore dok su drugo odnosno treće mjesto zauzeli Mirko Perušek i Aleksander Marinšek iz Postojne.

Na izložbi izlaže 38 autora iz;

  • Hrvatske – studenti i profesori Veleučilišta u Karlovcu, Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Poljoprivrednog fakulteta Sveučilišta u Osijeku
  • Slovenije – Školskog centra Postojna (Visoke sturkovne škole),
  • Srbije – Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Novom Sadu
  • Bosne i Hercegovine

Pokroviteljstvo izložbe preuzeo je Hrvatski lovački savez, dok su medijski pokrovitelji Lovački vjesnik te web portali Hrvatski lovački portal i LOVAC.INFO.

U Karlovcu 18.12.2012. Za LOVAC.INFO: Prof. Ivica Vukelja

Zadnja izmjena Srijeda, 19 Prosinac 2012 00:45
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023