Prijavite se na 9. natječaj za digiscoping

Napisao/la  Srijeda, 16 Srpanj 2014 00:02

Swarovski optik i ove godine organizira 9. natječaj za digiskopere. Digiskopiranje  se odnosi na digitalne fotografije i video uratke napravljene pomoću digitalne kamere ili monokulara za promatranje životinja.

Swarovski optik i ove godine organizira 9. natječaj za digiskopere. Digiskopiranje  se odnosi na digitalne fotografije i video uratke napravljene pomoću digitalne kamere ili monokulara za promatranje životinja. 

swarovski optikRaznolikost prirode i njezina jedinstvenost nikada ne prestaju inspirirati - na svijetu postoji više od 4 500 vrsta sisavaca i 9 900 vrsta ptica! Tu raznolikost i vi možete zabilježiti i prijaviti se na natječaj u četiri kategorije: Ponašanje i akcija, Portret, Sisavci i Video. Nagrada  će se prvi put dodijeliti i u posebnoj kategoriji najboljeg snimka sa smartphone adapterom.

Najboljih 15 fotografija i 5 videa biti će objavljeno na službenoj web stranici, a svaki učesnik biti će nagrađen s 300 eura. Žiri fotografa odrediti će pobjednika svake kategorije, a ukupni pobjednik biti će proglašen digiskoperom godine i za nagradu dobiti opremu za digiskopiranje. Ostali pobjednici dobiti će dvoglede Swarovski optik.

Natječaj je otvoren do 30. rujna godine, a pobjednik će biti proglašen u prosincu. Prijavite se!

Više informacija pronađite na službenim stranicama natječaja.

Pobjednike prošlih godina pogledajte ovdje i ovdje.

Lovac.info
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023