Sajam IWA & OutdoorClassics Nürnberg, Njemačka

Napisao  Ponedjeljak, 25 Veljača 2013 16:19

iwa-2013-najavaIWA & OutdoorClassics je vodeći sajam za područje lovačkog i sportskog oružja, opreme za boravak u prirodi, te će se održati 8.-11. ožujka u Nürnbergu . Na sajmu će mnogi nacionalni i međunarodni izlagači prezentirati svoje proizvode i pretvoriti ga u višenacionalni industrijski događaj. Osim oružja i opreme za lov i streljaštvo, sajam također nudi široku paletu proizvoda za boravak u prirodi.

iwa-2013-najava
IWA
 & OutdoorClassics je vodeći sajam za područje lovačkog i sportskog oružja, opreme za boravak u prirodi, te će se održati 8.-11. ožujka u Nürnbergu . Na sajmu će mnogi nacionalni i međunarodni izlagači prezentirati svoje proizvode i pretvoriti ga u višenacionalni industrijski događajOsim oružja i opreme za lov i streljaštvosajam također nudi široku paletu proizvoda za boravak u prirodi.

Ove godine IWA & OutdoorClassics slavi 40 godina uspjeha u Nürnbergu.
Nacionalni proizvodi sajma za maloprodajne trgovine oružjem i puškarskim radnjama otvorio je svoja vrata u Nürnbergu po prvi put 1973. godine sa samo 100 izlagača.Međunarodno ime IWA & OutdoorClassics dobiva zbog naglo povećanog značaja izvan granica Njemačke i multi-tematskih raspona proizvoda, koji pokriva spektar između tradicionalnog obrtništva i inovativnih ideja u području opreme za boravk u prirodi, funkcionalne odjeće, lovačkog i  sportskog  streljaštva.

U 40. godini postojanja, IWA & OutdoorClassics 2013 predstavit će više atraktivnosti, više boja i više sveobuhvatnih događaja koji su prijeko potrebni za proizvodnju i trgovinu.

Priprema: Lovac.info
Zadnja izmjena Utorak, 05 Ožujak 2013 09:26
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023