Počinje Jagd & Hund 2014

Napisao/la  Nedjelja, 02 Veljača 2014 00:05

jagd hund dortmund 140Najveći europski lovački sajam Jagd & Hund i ove godine širom otvara vrata svim zaljubljenicima u lov, lovačke pse i prirodu. Čak šest dana, od 4. do 9. veljače, posjetitelji će moći uživati u predstavljanjima lovačkih pasa i ptica grabljivica, različitih metoda lova, off-road vozila, mode, opreme, oružja i drugoga, a sve će „začiniti“ rogisti. Sajam je protekle godine privukao 75 000 posjetitelja iz cijelog svijeta koje je impresioniralo više od 720 izlagača.

Jagd und Hund 2

Najveći europski lovački sajam Jagd & Hund i ove godine širom otvara vrata svim zaljubljenicima u lov, lovačke pse i prirodu. Čak šest dana, od 4. do 9. veljače, posjetitelji će moći uživati u predstavljanjima lovačkih pasa i ptica grabljivica, različitih metoda lova, off-road vozila, mode, opreme, oružja i drugoga, a sve će „začiniti“ rogisti.

Sajam je protekle godine privukao 75 000 posjetitelja iz cijelog svijeta koje je impresioniralo više od 720 izlagača. Ove godine hala u kojoj se odvija sajam malo je drugačije koncipirana i temelji se na različitim temama kako bi se posjetitelji lakše orijentirali jer orijentacija će biti izazov s obzirom da se radi o 50 000 kvadratnih metara.

I ove godine u organizaciji časopisa Wild und Hund dodijeljivati će se RedFox nagrade na kojima će svoj rad predstaviti krznari, a održati će se i tradicionalno natjecanje u vještini vabljenja jelena.

Jagd und Hund 5

Cijena ulaznica na sajmene dane biti će 16 eura (za grupe veće od 20 ljudi 13 eura), a ukoliko svoje ulaznice kupite prije početka sajma uštedjet ćete 3 eura.

Sajam je otvoren od 10 do 18 sati, a dobrodošli su i psi (uz potvrdu o cijepljenju protiv bjesnoće)

Istovremeno održati će se sajmovi Wald & Holz (za šumarstvo i šumarsku industriju) te FISCH & ANGEL (za ribolovce).

Za više informacija kliknite na Jagd & Hund.

Jagd und Hund 3

Lovac.info

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 02 Veljača 2014 03:00
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023