Najava: Šesti LOREKO u Bjelovaru

Napisao/la  Srijeda, 20 Kolovoz 2014 00:00

U sastavu ovogodišnjeg Jesenskog sajma održat će se i šesti Sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma – LOREKO. Sajam se održava od 05. do 07. rujna (petak - nedjelja) u sajamskom prostoru u Gudovcu. U tom segmentu, za posjetitelje lovce ali i za sve ljubitelje prirode, osim izložbeno-prodajnog dijela opreme najšireg asortimana, pripremljen je velik broj sadržaja koji će boravak na sajmu učiniti zanimljivim i korisnim!

U sastavu ovogodišnjeg Jesenskog sajma održat će se i Sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma – LOREKO. Sajam se održava od 05. do 07. rujna (petak - nedjelja) u sajamskom prostoru u Gudovcu. U tom segmentu, za posjetitelje lovce ali i za sve ljubitelje prirode, osim izložbeno-prodajnog dijela opreme najšireg asortimana, pripremljen je velik broj sadržaja koji će boravak na sajmu učiniti zanimljivim i korisnim.

Posebno se mogu izdvojiti predstavljanja najnovijih tehnologija korisnih u današnjoj lovnoj praksi, a svoje će novitete predstaviti vodeća imena u lovnoj industriji. Na Loreko-u su već tradicionalno, zastupljeni stručni sadržaji te razmjena znanja i iskustava. Prošlogodišnje izdanje sajma lovcima je omogućilo da prodaju rabljenu lovačku opremu, a organizirana je i puškarska radionica za pregled i servisiranje oružja.

Bjelovarski sajam organizirao je bogat program i brojne sadržaje:

  • 6. rujna je natjecanje u gađanju mete s lovačkim karabinom,
  • 7. rujna KUP Loreko gađanje letećih meta disciplina TRAP,  natjecanje u pripremanju lovačkog paprikaša

Važnost nastupa na ovom sajmu prepozanla je i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Bjelovarsko-bilogorske županije, čiji je prošlogodišnji nastup imao cilj promovirati važnost zaštite i očuvanja ugroženih i zaštićenih primjeraka flore i faune Moslavačke gore.

Agroklub, 18.08.

 

 

 

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023