Izjava o odricanju odgovornosti

Napisao  Petak, 16 Siječanj 2009 17:00

UVJETI KORIŠTENJA


Kod prve posjete web portalu LOVAC.info smatrat će se da ste upoznati s uvjetima i izjavama ispod, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ukoliko niste suglasni s njima ili ih ne razumijete nemojte pristupati web portalu LOVAC.info i nemojte koristiti njegove sadržaje.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Ni jedan dio web portala LOVAC.info ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije.

Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. LOVAC.info, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta autora. LOVAC.info ne preuzima odgovornost za ista.

O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html.

Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

COPYRIGHT LOVAC.INFO


Sva prava pridržana. Ni jedan dio stranice ne smije se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez odobrenja LOVAC.info

IZJAVA O POVREDI AUTORSKIH PRAVA

Fotografije na web portalu LOVAC.info preuzete su s besplatnih izvora, share portala i sučelja i koriste se najboljoj namjeri (Fair use). Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava i u najkraćem roku ćemo je skinuti s webportala.

UVJETI KORIŠTENJA


Na web portalu LOVAC.info se nalazi mnogo sadržaja, programa i aplikacija, od kojih su neki interaktivni. Čitateljima se omogućuje učitavanje (upload) vlastitih sadržaja, fotografija i članaka, postavljanje linka za prikaz videa, sudjelovanje u forumu, komentiranje sadržaja, izražavanje mišljenja i preporuka. Za korištenje većine interaktivnih sadržaja nije potrebno da postanete registrirani korisnik te LOVAC.info nema uvida u stvaratelje tih sadržaja.

Objavljivanje istih ne znači da predstavljaju stavove urednika lovac.info, mišljenja, odnosno preporuke, niti da smo s njima suglasni ili da ih podržavamo na bilo koji način.

Na web portalu LOVAC.info ćete naći i podatke o drugim poduzećima i njihovim proizvodima, odnosno uslugama u obliku članaka, oglasa, reklama, reklamnih poruka te linkova na njihove internetske stranice. Takve ćemo sadržaje nastojati posebno obilježiti kada to omogućuje način njihove objave. Za takve sadržaje ne možemo i ne jamčimo istinitost, kvalitetu i pouzdanost sadržaja, dostupnost ili podrijetlo takvih sadržaja, budući da naš nadzor nije kontinuiran niti vršimo kontrolu sadržaja.

Na web portalu LOVAC.info se objavljuju oglasi trećih strana, takve oglase nastojimo posebno obilježiti, ali LOVAC.info nema mogućnost uvida u te sadržaje, jer ih sa svojih servera objavljuju treće strane, niti može kontrolirati što će se objavljivati, pa ne preuzima nikakvu odgovornost. Objavljivanje takvih oglasa LOVAC.info ne kontrolira i nema uvida u to što i kada se objavljuje, nego ih objavljuju naše partnerske agencije i oglašivači.

Sve ugovorne i druge odnose u koje ulazite s osobama koje se oglašavaju na našim stranicama radite neposredno s njima. Mi ne ulazimo u te odnose i ne preuzimamo odgovornosti koje iz njih proizlaze. Uložit ćemo najveće napore da među sadržajima, ne bude prisutno zakonom zabranjeno oglašavanje, posebno uključujući oglašavanje koje vrijeđa ljudsko dostojanstvo, koje bi moglo prouzročiti materijalnu, tjelesnu, duševnu ili drugu štetu djeci, kao i neetično oglašavanje. Ako ustanovimo da se na LOVAC.INFO pojavljuje takvo oglašavanje, odmah ćemo isto ukloniti.

Do najveće moguće mjere isključujemo odgovornost, za bilo kakvu štetu uzrokovanu korisnicima ili trećim osobama u vezi s oglašavanjem. Sve vaše primjedbe i zahtjeve vezane uz sadržaje oglašavanja molimo dostavite izravno oglašivaču.

Usprkos uloženim razumnim naporima za zaštitu sučelja, ne jamčimo da će svi sadržaji sučelja LOVAC.info uvijek biti dostupni i raspoloživi, te da neće sadržavati pogreške i računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu čitateljima i ostalim korisnicima ili trećim osobama (npr. virusi, crvi i sl.).

Do najveće mjere isključujemo odgovornost:

  • za bilo kakvu štetu nastalu korisnicima ili trećim osobama uslijed objavljivanja na web stranici zabranjenih sadržaja te ostalih sadržaja suprotnih uvjetima korištenja od strane korisnika, trećih osoba, sponzora, oglašivača, itd.
  • za bilo kakvu štetu koju korisnici ili treće osobe prouzroče ili pretrpe u svezi s korištenjem web stranice LOVAC.info, osobito u slučaju zlouporabe, uništenja ili oštećenja sadržaja ili funkcije, zlouporabe korisničkog računa i sl.;
  • za štetu uzrokovanu drugim korisnicima ili trećim osobama zbog povrede njihovog autorskog prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva, zbog objave ili učitavanja sadržaja od strane drugih korisnika na web stranici LOVAC.info;
  • za štetu nastalu korisnicima i trećim osobama uslijed privremene nedostupnosti web stranice LOVAC.info, odnosno pojedinih sadržaja ili funkcija;
  • za štetu koju oglašivači uzrokuju sadržajima reklama koje se objavljuju na web stranici, putem svojih oglasnih stranica koje su dostupne korisnicima, a vezano za istinitost i točnost tih sadržaja, dostupnost reklamiranih proizvoda i usluga korisnicima;
  • za bilo kakvu štetu prouzročenu korisnicima ili trećim osobama izmjenama ili ukidanjem pojedinih sadržaja, funkcija, usluga, dizajna, koncepcije web stranice, korisničkih računa ili cijele web stranice;
  • za bilo kakvu štetu uzrokovanu korisnicima ili trećim osobama, vezano za korištenje internet stranica trećih osoba, kojima je omogućen pristup putem linkova i oglasa objavljenih na web portalu LOVAC.info.
  • za bilo kakvu štetu čitateljima i ostalim korisnicima ili trećim osobama uzrokovanu pogreškama, sadržajima, linkovima ili računalnim programima koji bi mogli prouzročiti štetu (npr. virusi, crvi i sl.).
Zadnja izmjena Četvrtak, 18 Lipanj 2015 23:21
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023

Uvijeti korištenja

Izjava o odricanju odgovornosti i druge napomene! Opširnije